středa 20. dubna 2016

Ruský zbohatlický spratek platí lidem za ponížení. Zastřelíte psa za peníze?

V Rusku mu říkají Spratek - a dost oprávněně. Puberťák Grigory „Griša“ Mamurin je vnukem bohatého oligarchy a rozhodl se, že se chce stát filmařem. Sám sebe tituloval jako ruského Spielberga a skrytou kamerou dokumentuje, jaké šílenosti jsou lidé ochotni udělat, když jim nabídne peníze. Tamní společnost ho odsuzuje, on se brání: jenom ukazuji pravou lidskou povahu.



Zastřelit psa, olíznout mu botu, svléknout se, nabídnout přítelkyni na sex, nechat se zbičovat, lézt v parku po čtyřech a štěkat, nechat si oholit hlavu, vypít něčí moč... 
To je jen krátký výčet věcí, které ruský blogger Griša Mamurin chtěl po lidech na ulici výměnou za určitý finanční obnos.

video : Letecká ESA Ruské federace. RusAF. MiG 29
A na většinu z nich mu lidé kývli. 
Puberťákovi Rusové přezdívají Spratek: narodil se totiž do velmi dobré rodiny.Je vnukem milionáře a oligarchy Igora Neklyudova. Novináři si s ním musí rozhovory domlouvat přes matku, protože není plnoletý - na to, aby bičoval nahé modelky a kouřil u toho doutník je ale zřejmě starý dost.

Právě takovým snímkem se totiž vloni dostal do povědomí internetu. Krátce na to už jeho pouliční nabídky znal každý. Vrchol přišel, když lidem bez práce Griša nabízel vlastní moč. Když ji vypijí, dostanou v přepočtu něco přes 50 tisíc korun. Jeden z oslovených mužů Grišovi rovnou natáhl takovou, že se mladík skácel k zemi.

video : Miloš Zeman o součastné politické scéně

Za kolik zastřelíte psa?

Odmítnutí je pro Grišu ale ojedinělá zkušenost. V jeho videích lidé udělají prakticky vše. Celkem logicky je tenhle klučík posedlý sexem, a tak často vídáme mladé Rusky, jak se mu za úplatu ochotně svléknou v autě nebo rovnou na ulici. Jednou dokonce nabídl páru v přepočtu 50 tisíc korun, když se bude moct vyspat se ženou.

video : ŽÁDNÉ VÁLKY, tak to má být

Muž se nejprve zhnusil, pak ale zkusil smlouvat - jedině za 90 tisíc. V hotovosti. A s kondomem. Ale plácli si. Tohle video viděly skoro 2 miliony uživatelů YouTube.

Jeho novinkou je příběh se psem. S pistolí a malým hafanem obcházel v parku muže a vykládal jim, že zvíře patří bývalé přítelkyni, co mu zlomila srdce. A jestli by ho za peníze zastřelili. Většina dotázaných se vůbec nezdráhá. Pistole je nabitá slepými náboji, takže se čtyřnohému chlupáčovi nic nestalo. 
Pointa je ale jasná a děsivá.

Griša tvrdí, že všechno platí z vlastních úspor. Všem je ale dost jasné, jak vysoké asi dostává kapesné... 
Rusové ho za jeho chování drsně odsuzují. On se brání jediným argumentem: jen ukazuje, jak lidé ve skutečnosti přemýšlejí a jaké je pravá lidská povaha.Trvá totiž na tom, že žádné jeho video není nahrané.

zdroj : http://www.expres.cz/

Žádné komentáře:

Okomentovat