pátek 18. září 2015

Nový trik ekonomických migrantů

Poslat dítě, dostane azyl a může si přivést zbytek rodiny



Reportér německé televize ZDF se vydal do uprchlických táborů v severním Iráku a nestačil se divit, co si tamní obyvatelé myslí o Německu.


A pro ty, kteří neovládají toliko němčinu je zde volný překlad blogerky Jitky Fialové:
Od chvíle, co začali lidé na nádražích nadšeně vítat běžence, se v arabských mediích nevysílá nic jiného. Všechny televizní stanice celého arabského poloostrova, přes Sýrii na severu až po Jemen na jihu, ukazují jeden a ten samý obrázek Německa – tedy, že jako občan tohoto státu má člověk očividně skutečně hodně volného času – určitě dostatek na to, aby mohl celé dny a noci stát tleskající a zpívající na nádražích s balónky a vlastnoručně vyrobenými cedulemi. I když se vlastně jednalo jen o malé skupinky členů německé levicové strany a Zelených, začala očekávání neúměrně stoupat.
Příznivci zmíněných stran nevytvářejí svým chováním jen naprosto chybný obrázek, ale hlavně budí ve válkou poznamenaných Syřanech, Iráčanech a Afgáncích falešné naděje a touhy, které není možné splnit. Což je jen důsledkem zlosti, zklamání, hněvu a v neposlední řadě i násilí. Tato silně zkreslená realita Německa je ale pro uprchlíky tak motivační, že opouštějí tábory v Turecku, Libanonu a Jordánsku a vydávají se na nebezpečnou cestu do Evropy.
Většina těchto lidí má za cíl právě Německo. Například tato rodina ze severního Iráku, která už vzdala naději na návrat do starého domova. Jeden z jejich synů je v Německu, dostal tam peníze a říká: „Němci pro nás postaví domy, brzy se tam všichni nastěhujeme.“ Nezletilí nejsou z Německa vykazováni – i to se vysílá v arabských zprávách. Proto mnohačlenná rodina balí na cestu 14leté syny. Mají největší šance a ostatní pak mohou přijít za nimi.
To vše je ještě o to horší, že uprchlickým táborům a OSN docházejí peníze. Dárcovské země jednoduše odmítají dále platit, čímž se stále zhoršuje zásobovací systém a hrozí, že se nakonec zhroutí úplně.
Z mála tak budou mnozí, z mnohých stovky, ze stovek tisíce a z tisíců desetitisíce uprchlíků. Je to migrační vlna těžko představitelných rozměrů.

Jen zrůdy házejí děti přes ostnatý drát

Takovou pakáž havloidní jelita obhajují


autor článku Ladislav Kašuka

Koho to vy „pravdoláskou“ přetékající naivkové obhajujete? Lůzu necenící si životů svých vlastních dětí, která přišla vyžrat bohaté evropské státy jako hejno kobylek?
Uvědomte si milí „sluníčkáři“, že tito migranti nemají žádné právo dožadovat se násilím vstupu na území jakéhokoliv jiného svrchovaného státu! Co je to za sběř, když používá vlastní děti jako zbraně, které hází na policisty bránící svou zemi?! Těm dětem v Srbsku žádné nebezpečí života nehrozilo, jakákoli výmluva, že jim tím snad chtěli nějak pomoci, nebo je před něčím zachránit nemůže obstát!
Uvědomte si, že každý suverénní stát, má právo si sám rozhodnout koho vpustí, nebo nevpustí na své území a že Maďaři nedělají nic jiného, než že požadují dodržování platné evropské legislativy a maďarských zákonů.
Uvědomte si, že tito „uprchlíci“ jsou z velké části mladí, dobře stavění muži, kteří místo aby zůstali doma a pomohli svým spoluobčanům bojovat proti teroristům z IS, raději táhnou bez rizika a bez práce vyžrat Evropu.
Uvědomte si, že oni nechtějí zůstat v bezpečí “chudších“ evropských zemí a pomoci je zvelebovat svým intelektem, nebo prací! Oni chtějí jen do těch nejbohatších zemí EU a plánují zneužívat jejich sociální systém a vysát jejich bohatství až do samého dna.
Uvědomte si, že zatímco někteří z nich přišli v uvozovkách pouze vysávat Evropu, část z nich, kteří jsou členové IS, nebo jiných extremistických islamistických organizací přišla do Evropy rozsévat chaos a smrt, jako předvoj velké islámské armády, která jak oni věří, jednou dobude celý svět!
Uvědomte si, že většina slušných muslimů zůstala doma, nebo poblíž hranic, protože jako každý normální člověk milují vlastní zem a buď bojují, aby jejich děti vyrůstali svobodně ve svém vlastním státě, nebo aspoň čekají někde blízko na to, až bude možné se vrátit zpět domů.
Uvědomte si, že svou naivitou pomáháte plánům těch, co sedí na svých teplých židlích v Bruselu a Washingtonu, kteří jsou za celý tento novodobý exodus přímo zodpovědní a kteří nesou vinu jak za vznik al-Kajdy v minulosti, tak Islámského státu, který v současnosti používají k destabilizaci jim nepohodlných režimů a zemí.

Uvědomte si, že ti samí lidé, kteří jsou zodpovědní za rozvrat Blízkého východu, nyní plánují vyvolat v Evropě chaos a rasovou nesnášenlivost, aby pak mohli Evropu „zachránit“ tím, že utáhnou šrouby, omezí na minimum pravomoci jednotlivých členských zemí a vybudují jednotnou evropskou armádu a vládu, která bude prodlouženou rukou těch opravdových pánů tahajících za nitky z USA.
Uvědomte si, že my ostatní uděláme vše proto, aby naše země zůstala svobodnou a nezávislou zemí Čechů, Moravanů a Slezanů a každý, kdo by chtěl naší zemi zaprodat, nebo vydat všanc k vyrabování někomu zvenčí, bude v očích vlastenecky smýšlejících občanů opovrženíhodným vlastizrádcem.


Dienstbier se zbláznil a měl by pelášit do blázince

jelikož řekl k migrantům: Solidárně a klidně jich můžeme vzít i 15 tisíc


autorka článku Eva Valerie Maxová

Ministr pro lidská práva, rovné příležitosti a legislativu Dienstbier s vážnou tváří na své tiskovce oznámil, že Česká republika musí být solidární a nehledě na kvóty by mohla přijmout až 15 000 uprchlíků.
Zdá se, že pan ministr našich utlačovaných spoluobčanů a dlouhodobě nezintegrovaných Romů pocítil potřebu o sobě, opět v rámci špatně udělaného PR, dát vědět. Naposledy pobavil, když chtěl protlačit úchylný gender do slabikářů našich prvňáčků. Teď jsou u něj na programu všemi oblíbení váleční uprchlíci.
Hosana, otvírá se brána! Mírumilovní uprchlíci se dnes vlámali přes maďarské hranice a to bylo nuceno proti nim nasadit slzný plyn a vodní děla. Smečka zdivočelých jedinců házela ze srbské strany po příslušnících policie klacky a kovové trubky a s řevem se dožadovala vstupu na území Maďarska. Což je svým způsobem pochopitelné. Pokud zacálovali slušné peníze, dostali mapku Evropy s tím, že přes Maďary mohou, nehodlají se na cestě za hojností a štědrými německými sociálními dávkami smířit s faktem, že tudy cesta nevede! Alláhu akbar!
To, že je situace u našich hranic vážná konečně docvaklo už i našemu ministru vnitra Chovancovi, který si na rozdíl od Mr. Dienstbiera, narozeného v americkém  Washingtonu, zřejmě připomněl své původní kořeny a uvědomil, že je Čechem a jako takový by měl ze své politické funkce svou zemi hájit a zasadit se všemi dostupnými přostředky o její ochranu.
Ministr Chovanec svým postojem v očích veřejnosti značně stoupl na ceně, zatímco jeho kolega Dienstbier se ocitl v politicko-lidsko-právní křeči a osamění, a to jako politik, žijící zřejmě v mediálním vakuu, kdy nepolíben reálnými zprávami o evropském uprchlickém dění, souvisejícím s invazí nezvaných hostů, vyhlásil dnes zcestné sluníčkářské bláboly typu:
„Solidarita na celoevropské úrovni bude nezbytná. …Myslím, že bychom zvládli i násobná množství uprchlíků….Byli bychom schopni přijmout i násobné množství, sedm až patnáct tisíc lidí. Česká republika i při různých migračních vlnách v minulosti takové množství uprchlíků bez problémů přijala.“
„Už jenom v tuto chvíli bychom byli s pomocí průmyslových podniků schopni přijmout a integrovat možná sedm až 15 000 lidí a nebyla by to vůbec nezvladatelná záležitost.“
„Je potřeba nabídnout nejenom restrikce, ale i příjemnou tvář.“
Ministr staví na vynucené solidaritě ze strany dnešní  rozkládající se, nejednotné Evropské unie, připomíná Čechům uprchlickou krizi z Balkánu, známou mimo jiné Havlovým „humanitárním bombardováním“ Srbska,  které si následně vyžádalo oběti i z řad civilistů. Reaguje ale i na nabídku Svazu průmyslu a obchodu zaměstnat u nás až 5 000 prácechtivých Syřanů.
Zde humanista Dienstbier vizionářsky odhaduje:
„Vyžadovalo by to spolupráci průmyslových firem, ale i obcí, ve kterých mají fabriky. Je třeba zajistit ubytování, výuku jazyka a celou řadu dalších otázek. Byl by to ale dobrý předpoklad. To, že má někdo práci, je jeden ze základních integračních předpokladů.“
A tohle je dobré od ministra pro lidská práva slyšet. Česká veřejnost se dnes dozvěděla pravdu.
Tento muž, šéf na ministerstvu zbytečných záležitostí, má pod sebou Agenturu pro sociální začleňování Romů a dozoruje Romskou Strategii 2020. Práci jeho ministerstva otřížím zrakem sleduje Amnesty International, Evropská komise i OSN. Sypou peníze a čas od času nás kybicují, protože naši Romové nejsou stále dobře začleněni, každodenně se setkávají se s diskriminací a nepochopením majority.
I proto potřebují a mají svého osvíceného ministra. Ten by se tudíž neměl nechat rozptylovat islámskými uprchlíky, s nimiž se na rozdíl od špatně mluvících Romů ani nedomluví, natož aby se snad studiem Koránu snažil pochopit jejich „mírumilovné“ náboženství, jejich skryté úmysly a jasné cíle. Proromský ministr se musí především plně a zodpovědně  věnovat našim Romům!


Musí se vrátit do reality a veškerou svou pozornost  dnes a nejen dnes zacílit ne na integraci UPRCHLICKOU, ale integraci ROMSKOU. Jelikož on je tím nejvyšším, vyvoleným a zaslouženě honorovaným lidsko-právním expertem u nás.
I když je třeba si připustit, že současná invaze uprchlíků obohatila ministra Dienstbiera o jedno velmi důležité zjištění.
Teprve v souvislosti s muslimskými uprchlíky si  ministr Dienstbier uvědomil, jak úspěšně zintegrovat naše české Romy.
Nestačí jen podporovat parazitující neziskový sektor, sepisovat v pětiletkách nekončící statě o romské integraci a krčit rameny v případě opakovaného neúspěchu!
Je třeba vyjít ze základní teze, kterou  ministr Dienstbier dnes nahlas a veřejně vyslovil.
„To, že má někdo práci, je jeden ze základních integračních předpokladů.“
Lačho džives, Romale! Váš ministr konečně ví co s vámi!



Imigranti jako soukromý byznys za veřejné peníze

Sdružení pro integraci a migraci


autor článku František Matějka

Boj proti nelegální imigraci má být směřován proti organizátorům, kteří na ní vydělávají. Souhlasím a začněme doma. Obchodníků s lidmi, podporovaných dokonce vládou, tu máme dost i vlastních.
S úžasem nad tím, co jsem slyšel v Hyde Parku ČT24, mi to nedalo a podíval jsem se podrobněji na Sdružení pro integraci a migraci. Vedla mě k tomu zejména jedna teze, kterou mezi občany České republiky vypustila z úst ředitelka této organizace, Magda Faltová. Jí osobně obrovská čísla uprchlíků valících se na Evropu neděsí. „Domnívám se, že Evropa má kapacitu, aby tu situaci zvládla.“ Důsledkem současné imigrační vlny prý bude to, že se budeme muset vzdát našeho poměrně vysokého ekonomického standardu. „Třeba nás to posune k jiným hodnotám od hromadění hmotných statků,“ dodala.
„Jsme lidskoprávní nezisková organizace hájící práva cizinců v České republice“, píše tato organizace na webu. „Poskytujeme bezplatné právní, sociální a psychosociální poradenství cizincům žijícím na území České republiky.“ To „bezplatné“ považuji v souvislosti s radou, abychom se posunuli k jiným hodnotám, a výhružkou, že se budeme muset (!) vzdát našeho poměrně vysokého ekonomického standardu jako důsledek imigrantské vlny, za podstatné. Jsem rád, že se vyvarovali termínu „zdarma“, protože zdarma není nic. Může to být maximálně opravdu pro někoho bezplatné, ovšem zároveň to někdo jiný musí zaplatit. Kdo je to v případě Sdružení pro integraci a migraci? Mezi nejštědřejšími podporovateli jsou Evropský integrační fond (EIF), International Visegrad Fund, Ministerstvo práce a sociálních věcí, Magistrát hlavního města Prahy, EIF – Community actions – Project INTEGRO, Evropský sociální fond (ESF), Ministerstvo vnitra, nebo European Programme for Integration and Migration (EPIM). Například v roce 2014 (výroční zpráva zde) měla tato organizace celkové příjmy z dotací ve výši 8.159.616,- Kč. A teď pozor. Její vlastní spotřeba, tedy náklady související například se mzdami, odvody či cestovným, činily ve stejném roce více než 8.200.000,- Kč. Dokonce i s ostatními vlastními příjmy skončila tato organizace, živená z drtivé většiny z peněz daňových poplatníků, ve ztrátě.
Sdružení pro integraci a migraci tedy může poskytovat „bezplatné služby“ imigrantům proto, že tyto její služby platí občané ze svých daní. Podívám-li se pak na aktuální postoje občanů ve věci přijímání či nepřijímání nelegálních imigrantů do jednotlivých států Evropské unie, pak si troufám tvrdit, že ony „bezplatné služby“ platí občané ze svých daní dokonce z drtivé většiny proti své vůli. Jsem skoro už alergický na lidi (a že se s nimi roztrhl pytel), kteří mi za moje peníze, ze kterých oni žijí, bydlí, jezdí na dovolenou a srkají kávu v kavárnách, diktují, co smím a co nesmím, co bych měl a co ne. Aby mě však kdokoli, jehož mzda je pod hrozbou trestu za neplacení daní sanována mými penězi, poučoval o tom, že si žiju nad poměry, že se budu muset (!) vzdát standardu svého a své rodiny, a že si mám hledat pod tíhou současné vlny nelegální imigrace lidí z Afriky a Blízkého východu v této souvislosti dokonce jiné hodnoty, než které jsem zastával doposud, to je za akceptovatelnou hranou.

Ano, boj proti obchodníkům s imigranty, proti pašerákům lidí a proti organizátorům cest nelegálních imigrantů do Evropy je nutnou součástí kroků, které musíme přijmout. Včera bylo pozdě. Nebýt však takových organizací, jakou je Sdružení pro integraci a migraci, v kombinaci se štědrými sociálními systémy a azylovou politikou na jídelním lístku některých států, nebyla by Evropa tak atraktivní, jako je nyní. Z vlastních členských příspěvků má tato organizace každý rok jen pár tisíc, z čehož je jasně vidět, že skutečná poptávka po jejích službách není. Nebýt dlouhodobě hloupé politiky, podporující z veřejných peněz proti většinové vůli daňových poplatníků podobné organizace, měli bychom podstatně méně problémů.
Pokud chceme bojovat proti nelegální imigraci, pak bojujme proti celé struktuře, obchodující s lidskými osudy. Sdružení pro integraci a migraci je podle mě její součástí, byť pro mnohé na první pohled zahalenou do slov o dobru. Ostatně znáte tu o cestě do pekla.


Ovlivní nás brutální propaganda, která vychvaluje migranty?

Lavinovou smršť uprchlíků, valících se na Evropu, spustil počáteční vstřícný postoj Frau Merkel, který se dnes rapidně proměňuje.

autorka článku Eva Valerie Maxová

Světová i česká média mají co dělat, aby stíhala průvan, který se prohání evropským domem v souvislosti s uprchlickou krizí. Na čí stranu se postavit? V jakém duchu vést mediální propagandu? Pro čtenáře a blaho vyděšené Evropy, nebo pro prchající Syřany, kteří často bez dokladů, to že jsou Syřany, jen účelově předstírají.
Mediální masáž musí fungovat tak, aby realističtí, Evropu chránící občané, nakonec vyšli jako xenofobní, islamofobní a rasističtí jedinci, kteří nechtějí pochopit a obětovat své země ve jménu Alláha.
Jenže to jaksi nefunguje. Alespoň na myslící jedince a nepomáhají ani v médiích a na sítích nasazené fotografie malých uprchlických dětí, v náručích zdivočelých otců, ani srdceryvné reportáže, o tom, jak bylo těžké s iphonem a tisícovkou euro přeplout moře do ráje. Protože ráj, to je Německo.
Slzy se v našich očích neobjevují ani po zveřejnění fotografie utonulého chlapce, jehož mrtvé tělíčko bylo pro tuto fotografii cíleně naaranžováno, a jehož otec byl nakonec samotným přepravcem uprchlíků z Turecka. Zkrátka pravda vyšla a vyjde nakonec vždy najevo. A to se nemusí propagandistům invaze líbit a ani nelíbí.
Šiřitelé islámu expandují do Německa s takovou vervou, že to uzavírá hranice a jejich laskavá Mutti Merkel apeluje důrazně na okolní země, aby s přívalem pomohly i ony. Nová opatření se prý nedotknou práv uprchlíků přijít do Německa.
Co samotní Němci? Podívá se jim, jakmile jejich zemi zaplaví statisíce nových běženců, sebevědomá arogantní kancléřka do očí? Zvládne to? Nebo pak německá média proti svým občanům, odpůrcům pokračující islamizace Germánie, zahájí mediální proislámskou propagandu? Dost možná, že k obhájení prvotního nadšení pro novou pracovní sílu a zdravé rodičky budoucích Němců bude vláda nucena křečovitě zřídit ministerstvo propagandy, jak už tomu v historii Německa bylo.
Německo se stydí za to, co historicky bylo a ve své úzkosti a pýše dělá velké chyby.
Byla to nacistická propaganda v čele s Hitlerem, co tehdy přesvědčila masy, že jedině nacismus může zlepšit jejich životní podmínky. Bestie propaganda:
Ta zlá úmyslná, systematická snaha ovlivnit, zmanipulovat masy, veřejnost pro specifické zájmy nějaké skupiny, pomocí argumentů. Propagandu je třeba cílit efektivně, přizpůsobit konkrétním potřebám situace a publiku, které si ji musí zapamatovat.
Potřeba jsou dané nástroje, obecnější názory pomůže utvořit tisk, symbolicky se dají využít úderné plakáty s jasným symbolem, využívá se rozhlasu, televize a filmu. Propagandu lze účinně dělat i ve školství a vzdělávacím systému, žáci a studenti jsou lehce zmanipulovatelní.
Propaganda potřebuje nepřítele, dnes a v tomto případě xenofoby, nácky, islamofoby a rasisty, kteří odmítají nebohé uprchlíky. Propagandista se na nepřítele dívá svrchu a opovrhuje jím, v médiích se objevuje dělení „MY“, ti dobří a „ONI“ ti špatní. My, dobří, se sjednocujeme proti těm špatným. My islamofilové proti islamofobům. My multikulturalisté proti xenofobům a rasistům!
Nacistická propaganda patří historicky stále mezi nejlepší. Využívala obratně rétoriky, děsivých symbolů, válečné hudby, vojenských pochodů, mýtu „Říše“ – Lebensraumu, mýtu vůdce, spasitele a zachránce německého národa. Pokud šlo o tehdejší tisk, nacisté mu udávali směr, kontrolovali redakce, vydavatelství a tiskařství, vše bylo cílené a přesné. Podle ministra propagandy Goebbelse bylo nutné, aby novinové titulky odpovídaly obsahu článků a čtenáři nenašli žádné nesrovnalosti a nezačali pochybovat o pravdivosti a důvěryhodnosti daných novin. Nepřítelem říše byli komunisti, Slované, kapitalisté a Židé.
Německo bylo vnímáno jako „Nový pořádek“, „mladý národ, který se musí osvobodit“, v boji s Ruskem bylo Německo „bojovníkem za tradici, civilizaci, křesťanství a rytířkost“, zatímco, Rusové byly „subhumánní bezbožné Rudé hordy“, které je třeba zničit, stejně jako drzé, vychytralé, úskočné  Židy a druhořadé špinavé Slovany, kteří buď budou Německu sloužit, nebo budou vymýceni.
Od roku 1933 do čela Říšského mnisterstva veřejné osvěty a propagandy nastoupil Joseph Goebbels a Hitler veřejně vyhlásil: „Účelem propagandy není vzdělávat ty, kteří už vzděláni jsou, ani ty, kteří po vzdělání touží, jejím účelem je upoutat pozornost davu. Efektivní propaganda musí cílit na velmi nízké emoce davu a jeho takzvaný intelekt.“
Ano. Německá historie může stávající média, pokoušející se o uprchlickou propagandu, principům dobře cílené propagandy učit.
Hitler s Goebbelsem, tvrdí pragmatici, uměli manipulovat masami dokonale. Sám vůdce se netajil tím, že „ve velké lži je vždycky určitá část hodnověrnosti… a široké masy obyvatelstva lehčeji uvěří velkým lžím než malým, protože malých lží používají často sami, ale nikdy by je nenapadlo, že by mohl mít někdo tu drzost vymyslet si kolosální lež a vydávat ji za pravdu.“
„Umění propagandy leží v pochopení emocionálních idejí mas a v nalezení psychologické formy, která by upoutala jejich pozornost a zasáhla jejich srdce…Vnímavost velkých mas je omezená, jejich inteligence je malá, avšak síla zapomínání je nezměrná. V důsledku těchto faktů, propaganda musí být limitována na pár základních bodů a musí se stále točit kolem několika sloganů, dokud i ten poslední občan nepochopí její sdělení.“
V knize Mein Kampf uvedl Hitler několik základních pravidel k úspěšné propagandě:
  • nemluvit o abstraktních idejích, apelovat na emoce
  • opakovat základní myšlenky, stereotypní fráze, vyhnout se objektivitě
  • předkládat pouze jednu stranu argumentu
  • neustále kritizovat nepřátele státu
  • identifikovat jednoho speciálního nepřítele jako objekt nejvyššího hanobení
Slovy Goebbelse (1928): „…úlohou propagandy není být duchaplná, jejím úkolem je dosáhnout úspěchu. Propaganda nemá vůbec být ani slušná, ani něžná, ani měkká, ani pokorná; propaganda má vést k úspěchu!“
Německo se obtížně zbavuje válečného stigmatu iniciátora a agresora, z mnoha důvodů spustilo uprchlickou invazi své země, kterou německá média ve své propagandě zobrazují jako dobrý skutek, populární kancléřka je focena s uprchlíky, děti a aktivisté vítají nadšeně uprchlíky na nádražích květinami a hračkami. Tolik radosti v této propagandistické mašinérii!

Faleš a opovržení je ve skutečnosti v domácnostech běžných Němců, kteří musí mlčet a dívat se na narůstající agresivní islamizaci Německa, kdysi toužícího po „Lebensraumu“. Potomci svých dědů a pradědů mlčky sledují dnešní vysmívající se propagandu, která promění historii jejich po staletí dobyvačné, agresivní a hrdé země, v zemi bez hrdosti a cti, v zemi plnou německých muslimů, mešit, Koránů a zahalených žen. Přijde ke slovu i šaría?
Propaganda je cílená bestie, která nikdy neslouží pravdivé a poctivé myšlence a samotnému národu. Tahle účelová bestie tu dnes manipuluje s lidskou morálkou, soucitem, zneužívá pojmů jako solidarita a pomoc trpícím, prý vyhnaným válkou, v neprospěch původních obyvatel Evropy.
Německý prezident lidských srdcí, německý kazatel svobody a demokracie Gauck nedávno vzkázal svým občanům: „Ještě více lidí než dosud se odpoutá od obrazu národa, který je homogenní, ve kterém je mateřskou řečí skoro všech němčina, ve kterém převažuje křesťanství a světlá barva kůže… Musíme národ nově definovat jako společenství různých.“
Nám Čechům našimi politiky takové vzkazy zatím sdělovány nejsou. V současné době nás svými neobjektivními propagandistickými sděleními zahlcují a obtěžují pouze naše česká média. Zatímco naše vláda dnes dala Bruselu jasně najevo, že kvóty a diktát Evropské unie je pro nás nepřípustný!
Pokud si jako národ, jako každý jednotlivec, zachováme jasnou mysl a zdravý rozum, nikdy nemůžeme podlehnout a nepodlehněme jakékoli propagandě a diktátu či výhrůžkám kohokoli zvenčí.
Výhradní právo rozhodovat o budoucnosti naší země, země našich předků i všech našich příštích potomků, náleží jen nám.

Nám…hrdým občanům České republiky!



Baba Jaga Merkel by měla jít před trestní tribunál

či být zavřena do blázince


bubák

To má být politička, která řídí nejpočetnější evropský národ a osobuje si právo být hlavním lídrem Evropské unie? Rozhodně ne!!
Diletantismus, kterým tato dáma vládne při řešení závažných problémů starého kontinentu, je hodně vzdálen rozumovému chápání. Přidáme-li k tomu významná nadnárodní média, která se chovají jako sprostá prostitutka v nejšpinavější ulici městské periférie, pak tu máme namíchaný pěkně jedovatý koktejl schopný otrávit celou Evropu.
Kterákoliv obyčejná bába od škopku by disponovala větším rozhledem a schopností přistupovat k řešení uprchlické krize realisticky. Jeden den zve uprchlíky k prostřenému stolu, aby druhý den jim zabouchla dveře před nosem. Politickým selháním na nejvyšší úrovni je provázen i problém Řecka nebo Ukrajiny. Jak řecký, tak i ukrajinský problém hnije a stále více smrdí, protože její „sluníčkářské vládnutí“ postačuje leda tak k prosazení zákazu pomazánkového másla nebo zveřejňování fotografií budov bez souhlasu majitele.
Média nám systematicky vyplachují hlavu, ruší diskusní fóra a kriminalizují každého, kdo jen projeví jiný názor. V dnešní době, mít vlastní názor, je téměř zločin. Evropská unie začíná připomínat Sovětský svaz v době studené války a jako mocenský nástroj slouží propaganda, která si nezadá s tím, čím nás krmili komunisté v Rudém právu. Novináři hromadně sahají k odporným praktikám za hranicí vkusu, kdy nám přináší fotografie utopeného chlapce, jako výraz utrpení uprchlíků, který má změnit svět. Teď, když vyšlo najevo, že otec chlapce, který utopil kromě celé své rodiny i děti jiných rodin, byl sám pašerákem lidí a obchodníkem s lidským neštěstím, jsem neviděl jediného novináře, který by se za tento sprostý novinářský přehmat omluvil.

Nyní, když Merkelové evidentně proudí voda do bot, snaží se odvést pozornost kritikou zemí, které se k problému postavily čelem. Místo, aby zastavila vodu z přetékajícího bazénu, hledá kbelíky a hadry. Vydírání, které přichází z německé strany, značí animozitu celého německého vládnutí. Čím déle tato dáma bude u kormidla, tím hůře pro Evropu a její okolí bude. A následky mohou být fatální. Nástup radikálních politických uskupení, rozpad Evropské unie a k válce už není daleko.
Tato dáma by měla být zavřena do blázince nebo postavena před trestní tribunál.

Paraziti z neziskovek vítají parazity přivandrovalé.........

ale kolik jich už mají u sebe doma?


autor článku Petr Paulczynski

Imigranti kam se podíváš. V telce, v rádiu, na internetu. Národ jako obvykle rozštípnut. Tentokrát na ty co přijímají tzv. sluníčkáře (i když bych chtěl vidět jestli už někoho mají doma) a na ty co jsou více než kritičtí.
Někteří až tak, že už si vysloužili policejní pozornost. Vrcholem sluníčkového přístupu je šéfka společnosti začleňující imigranty, Magda Faltová. Budeme se asi muset vzdát vysokého ekonomického standardu, pravila. Třeba nás to prý posune k jiným hodnotám.
I když se naše země zavázala přijmout jen 1500 uprchlíků, skutečný počet imigrantů, kteří u nás budou nově žít, může být o dost vyšší. Podle mezinárodního práva mají totiž azylanti nárok na to, aby za nimi přijeli jejich příbuzní v linii přímé, tedy rodiče a děti. (Otázkou je, jestli to budou všechny čtyři manželky, nebo jenom ta co chytne parník.)
Bohumil Klepetko ji upozornil, že podle německé kancléřky Angely Merkelové bude nutné vracet do země jejich původu ekonomické migranty. Faltová s tím ale nesouhlasila. Podle ní nyní svět kráčí směrem, že by „se neměli vracet ti, kterým v jejich zemi hrozí smrt hladomorem“.

Další moudro které z dámy přisáté na dotační cecík vypadlo bylo, že Evropa má kapacitu, aby uprchlickou vlnu zvládla. Obrovská čísla uprchlíků valících se na Evropu ji prý neděsí a dodala, že důsledkem imigrační vlny bude to, že se budeme muset vzdát našeho poměrně vysokého ekonomického standardu. „Třeba nás to posune k jiným hodnotám od hromadění hmotných statků,“ dodala. Přítel to ohodnotil takto: Já to vidím v barvách! Zaslzím, odevzdám svůj důchod Ahmedovi … a ten mě pošle do pr…e, že urážím jeho islámské cítění takovou almužnou a odejde do Německa.
Jak já miluji tyhle filantropy za cizí! Já na margo jejího prohlášení navrhuji, že jestli se chce posunout k jiným hodnotám, tak ať se vzdává, čeho chce… Mohli by jí například snížit plat na polovinu! Uvidíme, jak se bude tvářit. Tolik k jedné sluníčkářce žijící z dotací.
A za ty druhé si dovolím ocitovat Václava Klause. Ten je přesvědčen, že velcí evropští lídři a ideologové Evropy masovou migraci chtějí. Jejich cílem je prý totiž vytvoření stavu, kdy v Evropě budou dominovat lidé, kteří nejsou bytostně svázáni staletou minulostí se svými domovskými entitami, národy, státy, zeměmi. Jinými slovy, odvěkým snem utopických ideologů od Marxe po Merkelovou je vytvoření nové Evropy a nového evropského člověka, který se vyznačuje absencí jakýchkoliv vazeb a lehko se tak přizpůsobí vizi sjednocené Evropy.
„Ideálem takového člověka je vykořeněný člověk či migrant odkudsi z jiných světadílů. Migranti mohou být tmelem budoucí sjednocené Evropy. To je hrozivá vize a moc bych prosil každého čtenáře tohoto rozhovoru, aby se nad ní zamyslel,“ říká Klaus.