neděle 12. července 2015

18 + takhle se trestá žena s odhalenou tváří

To jsou ale svině!!!!!.





Všem obhájcům toho neškodného Islámu. Všichni jsou mírumilovní a milující. To je ta nova "kultura", kterou nám ti "spasitele" přinášejí  z Východu a my je máme vítat a pokorně jim uhýbat! Žena je podle jejich náboženství tvor druhé kategorie 





5 komentářů:

  1. Ten z řečník z videa je nějakej hlavní kozomrd , vystupuje na všech videích islámského státu , doufám že ho Putin už roztrhal na kozomrdokusy :-)

    OdpovědětVymazat
  2. toto video jsem už viděla, původní verze byla ta, že jí popravili za to že nemá zahalené nohy. Všimněte si, že v jednom okamžiku jeden údajný bojovník za islám, jí poukazuje na její nohy. každopádně tak či tak, je to všechno stejně absurdní jako to jejich vymyšlené sadistické náboženství, které s islámem už nemá nic společného.

    OdpovědětVymazat
  3. To je strašný je zapotřebí aby se naší politici dostali do situace té ženy. Pak by se vidělo jestli by ještě chtěli tady uprchlíky!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Ja iba nechápem,lebo som sa o islam nikdy nezaujímala až teraz pri tak masívnej imigrácii,ako mohli vyspelé EU štáty dopustiť,že v ich krajinách sa rozmáha niečo tak ohavné,netolerantné,niečo, čo nerešpektuje zákony krajiny,neuznáva ženu ako živú bytosť.Toto nie je náboženstvo,toto je monštrum,sekta,teror.Prečo sa snažia ostatným štátom vnútiť takýchto zmätkov pod heslom solidarity?NECHCEM TAKÝCHTO ĽUDÍ v mojej milovanej maličkej krajine.Biedy tu máme aj tak dosť.Naším biednym, štát ani EU nepomáha.A z našich daní platiť takýchto vrahov nechcem.

    OdpovědětVymazat
  5. POSTRILET JE VSECHNY

    OdpovědětVymazat