sobota 30. dubna 2016

Nezávislá veřejnoprávní ČT? Nenechte se vysmát. Bývalá zpravodajská hvězda už nemusí mlčet

Ty zásahy do reportáží fungovaly takto… Přidala i komické historky, jak se točil čínský nový rok u Vietnamců v Sapě



Hip hoperka, drsňačka, matka a puberťačka. „Ve mně je nás víc těch Danielek,“ říká novinářka Drtinová a svěřuje se, jaká byla krize v České televizi. „Ta, co dělá zpravodajství, je taková přísná a analytická, taková ta první, co sem přišla. Pak je Danielka tančící, to je ta co dělala ten hip hop. Ta když občas táhne Prahou, tak ta první, přísná Danielka jen třeští oči,“ svěřila se Drtinová v Show Jana Krause. Ať již se skrývá uvnitř Daniely Drtinové kdokoli, nelze jí upřít pevné a příkladné morální postoje.


Její problémy ve veřejnoprávní televizi, kde byla zaměstnaná 23 let, začaly již asi půl roku před jejím odchodem, předzvěstí bylo to, že ji odstranili ze zpravodajství. „Chtěla bych k tomu říct to, že možná ještě úctyhodnější byl postoj mých mužských kolegů, kteří se mě zastali, což se v téhle zemi moc neděje. Byla jsem z toho hodně dojatá a cítila jsem vnitřní závazek ve vztahu k nim, protože tohle se prostě nestává úplně běžně,“ říká na adresu svých kolegů, kteří ji nejen podpořili, ale spolu s ní také odešli. Daniela podle svých slov dnes již vůbec nesleduje hlavní zpravodajské pořady svého bývalého zaměstnavatele, což prý není otázkou zahořklosti, ale toho, že nemá čas.

My se jí v kanceláři všichni bojíme


A to, že je zpravodajství této televize spíše mužskou doménou, ji také nepřekvapuje: „Je zvláštní, že zrovna těch ženských moderátorek se ti chlapi tak bojí. Ovšem i kolegové editoři to možná posilují. Já jsem kdysi měla ve studiu Michaela Kocába, v době kdy byl ministrem pro lidská práva, a ten náš rozhovor byl docela ostrej. A můj editor mě měl na sluchátku, byl tedy přítomnej a korigoval mě během rozhovoru. A korigoval mě způsobem – jdi do něj, jdi do něj! Tak já jsem šla do Kocába, skončilo to, my jsme ho trochu rozdrtili a Michael Kocáb na konci vstal a říkal tomu editorovi – heleďte se, to už bylo trochu moc, ona do mě strašně šla, já jsem to nemohl pořádně vysvětlit. A já jsem byla ve studiu a slyším ten rozhovor, a najednou ten můj kolega editor říká – ona je hrozná, my se jí taky všichni bojíme v kanceláři.“

Vietnamci si hráli na Číňani a slavili nový rok


A jak to chodilo a asi stále chodí v České televizi? Jak Kraus citoval zábavnou historku. „V poledne dostala redaktorka za úkol natočit reportáž o čínském novém roku, který se konal až za osm dní. Zpravodaj ČT v Číně vzkázal, že téma lze natočit až v okamžiku, kdy to skutečně začne. Ne v předstihu. (Během těchto slov se Drtinová směje.) Proto na pokyn nadřízených začala shánět Číňany v Česku, aby před kamerami ČT připravili v uvozovkách novoroční hostinu. Zadání působilo od začátku zvláštně. Nicméně se podařilo sehnat alespoň Vietnamce z tržnice, kteří byli ochotni před kamerami sehrát za finanční úhradu přípravu čínských oslav. Součástí zadání bylo i natočit generální zkoušku šanghajského rozhlasového orchestru, který se odpoledne konal v Obecním domě. A při kontrolní produkci editor redaktorce sdělil, že v reportáži se musí objevit vystoupení Jana Kohouta z ranního vysílání ČT24. Redaktorka s Kohoutovým zařazením do reportáže nesouhlasila, protože nedávalo smysl. Editor ale uvedl, že to musí být na výslovnou a opakovanou žádost šéfredaktora Petra Mrzeny. Nikoliv tedy například sinolog, ale zástupce Smíšené česko-čínské komory vzájemné spolupráce v ranním bloku a poté i v hlavní relaci Události,“ dočetl Kraus.

Číny je moc


A pak začal ironizovat: „Podívejte, co tu máme od té doby Číny.“ „Moc Číny,“ posteskla si na to Drtinová. „Je to strašné, jak to tady čtete, ale ono to tak doslova bylo,“ uvedla na to vzápětí se smíchem Drtinová. A pak se rozpovídala o tom, jak musela v jedné z dalších reportáží dát větší prostor tehdejšímu místopředsedovi ČSSD Michalu Haškovi v neprospěch předsedy Sobotky.

Kdo mlčí, ten souhlasí


V¨kauze České televize šlo podle Daniely o charakter veřejné služby v televizi. Proto do všeho šla na plno. Říká, že chtěla odejít naplno a se ctí. Protože kdo mlčí, ten souhlasí – a taková není. Teď je z ní hvězda vlastního pořadu DVTV, ale na situaci v ČT vzpomíná stále. „Pokud redaktoři říkali, že jejich reportáže nebyly ovlivňovány, i tomu rozumím a je to legitimní obrana. Nikdo z nich nechce být postaven do situace, kdy by se na něj ukazovalo prstem - já jsem byl ovlivňován, moje reportáže byly ovlivňovány. Věřím, že většině z těch, kteří se tam podepsali, nebylo zasahováno do jejich reportáží. Ale ty zásahy fungovaly většinou trochu jinak, v jiné podobě. Klidně tu může být pět lidí, kteří říkají, že do jejich reportáží nebylo zasahováno, a může to být pravda. A přesto k cenzuře mohlo docházet,“ mluví o tom, proč odešla z televize a rozjela vlastní, necenzurovaný projekt.

Hip hoperka a bláznivá matka


Tvrdou, nekompromisní novinářku Drtinovou známe. Ale jaká je Drtinová v civilu? Jan Kraus vzpomínal, jak ji kdysi viděl tančit hip hop. I to je její poloha. A co Daniela Drtinová jako matka? „Moje osobní poloha by spoustu lidí asi překvapila. Stejně jako jsem já kdysi říkala mámě, ať se chová ´normálně´, tak moje čtrnáctiletá dcera dnes napomíná mě. Přesně si vzpomínám na chvíle, kdy mně s nástupem puberty ta rozverná poloha mojí mámy vadila. Měla mě hodně brzy, v osmnácti letech, takže byla taková nedospělá a dělala spoustu vylomenin. Třeba jednou jsme šli na nákup a ona v zelinářství rozsypala zelí, kutálelo se všude po podlaze. Ona měla záchvat smíchu, zatímco já jsem tam stála, říkala jsem: Mami, to snad nemyslíš vážně, sbírala zelí a vyčítavě na ni koukala,“ vzpomíná Drtinová.

Hrajeme si na tyranosaura


„Tak to se teď trochu obrací, i když zelí nekutálím. Například se s partnerem bavíme tím, že jdeme po schodech našeho domu nebo po ulici a vydáváme zvuky, jako že jde tyranosaurus. Natalie jde deset metrů za námi, zle se na mě dívá a dělá, že mě nezná. Kolikrát mě dopředu vyzývá: Prosím tě, mohla by ses chvíli, alespoň před mými spolužáky, chovat normálně? Já jsem ale taky tuhle potměšile vtipnou polohu v sobě objevila až po pubertě,“ směje se Daniela. Tahle baba je prostě svá. Stojí si za svým, bojuje za pravdu, i když se to dneska nenosí a navíc má smysl pro humor. Klobouk dolů.

Psali jsme : 

Jandák a Doubrava zuří: Chamraď, póvl, provokatéři z neziskovek dostanou lidsky přes držku









zdroj : http://www.krajskelisty.cz/

Jandák a Doubrava zuří: Chamraď, póvl, provokatéři z neziskovek dostanou lidsky přes držku

A ta hloupá husa, co naváděla děti házet hlínu na prezidenta...


Během čtvrtka některá média včetně ParlamentníchListů.cz informovala o případu, kdy na jedné z pražských základních škol v rámci programu na Den země házeli děti kuličky z hlíny na plakát s prezidentem Milošem Zemanem. Stalo se tak na základě výzvy pracovnice jedné neziskové organizace, která plakát přinesla. Jeden z žáků se na tom odmítl podílet a následně se stal terčem útoků od spolužáků.
Podrobnosti o celé kauze ZDE
Oslovili jsme proto desítky českých poslanců, senátorů, europoslanců i dalších významných politiků s žádostí o reakci. Prezidenta Zemana se v této věci zastali dokonce i ti, kteří ho jinak ostře kritizují, jako například europoslanec Jiří Pospíšil nebo předseda TOP 09 Miroslav Kalousek.
Na anketní otázku ParlamentníchListů.cz mezi českými politiky reagoval později ještě senátor Jaroslav Doubrava (Severočeši.cz) a sociálnědemokratický poslanec Vítězslav Jandák. I jejich odpovědi přinášíme.
„Aktivisté neziskových organizací šířící lásku a humanismus, podobně jako teroristé, žijí ve zvláštním světě, kde se mísí naivita, láska a nenávist ve smrtelném koktejlu blbosti. Nedivím se, že na popud hloupé husy - aktivistky školní děti z Prahy 4 házely kuličky hlíny na obraz prezidenta Zemana. K tomu lze dodat, že lidé jako výše zmíněná aktivistka jsou nebezpeční i pro Evropu,“ myslí si senátor Jaroslav Doubrava.
Lidé z neziskovek jsou podle jeho slov ideálním cílem islamistů „pro svou naprostou vykolejenost z reálného uvažování, možná by se dalo říci i debilitu“. Proto prý také pomáhají v nelegální migraci lidí z islámských zemí do EU. „K okupaci jakékoliv oblasti není potřeba jenom invazní armády. Zde je výčet podmínek: a) mít v zemi síť ochotných očí a hub, které poskytují invazní skupině informace o čemkoliv, b) znát nelegální ekonomické sítě a kriminální sítě, a politické klientské sítě, tedy koho lze a kde podplatit nebo zastrašit, c) poznat idioty a kolaboranty, tedy osoby natolik hloupé, že z dobré vůle budou invazním skupinám pomáhat, a natolik šikovné, aby (aniž by to pochopili) lobovali podle potřeb invazní skupiny. Jak ministr Pelikán, Dienstbier, Uhl a jeho manželka Šabatová, nebo hloupá aktivistka, která děti nabádala, aby házely hlínu na portrét prezidenta,“ míní senátor.
„Všichni dohromady mají vytvořit situaci, aby příchod invazní islámské skupiny – vlny, nebyl považován za hrozbu, ale jenom za řešitelný problém. Pokud něco nazvete problémem, nemůžete se tomu bránit, ale jenom „to“ řešit. Řešit znamená tak dlouho hledat řešení, až dojde k nezvratné změně – začnou fungovat mechanismy, které invazi prohlásí za normální stav. Kdo se tomu bude bránit, bude od té doby člověkem jednajícím proti systému, čili zákonu. To lze nazvat plíživou okupací. Co dalšího říci k té hloupé huse a k házení kuliček hlíny na obraz prezidenta říci? Snad jen připomenutí, kdy ve Švýcarsku ředitel školy dal za pravdu islámskému klukovi, že nebude podávat ruku učitelce. Druhý den už nebyl ředitelem! Co si vzít příklad?“ táže se v závěru svého komentáře Jaroslav Doubrava.
Poslanec za ČSSD Vítězslav Jandák si podobně jako senátor Doubrava příliš nelámal hlavu s ostřejším výrazem. Ve své reakci se Jandák zaměřil především na tzv. neziskové organizace, jejichž jedna pracovnice právě s nápadem házení hlíny na plakát s prezidentem přišla. „Neříkejme neziskové organizace, ty jsou tak ziskové, že to svět neviděl,“ je přesvědčen.
„Tyhle bandy jsou v podstatě nekontrolovatelně financovány. Když jsme v parlamentu schvalovali zákon o registru smluv, tak z toho neziskové organizace vypadly, ty nejsou pod žádným dohledem. Ty mohou být financovány od kohokoli, kdykoli a kýmkoli. Tak neříkejme tomu neziskové organizace. Jsou to velmi ziskové organizace lumpů, kteří nabádají k trestným činům. Jsem tak rozčílený, že nevím, jak víc reagovat,“ sděluje ParlamentnímListům.cz poslanec ČSSD.
Lidé z neziskovek podle jeho slov provokují natolik, že to pro ně dopadne špatně. „Ne tím, že bychom v parlamentu vymýšleli zákony, ale že dostanou lidsky přes držku tito lidé. Děti by přece nikdy něco takového nenapadlo, ty jsou vedené ‚ušlechtilými‘ lidmi, protože nezvítězil ‚ušlechtilý‘ kandidát na prezidenta a oni to doteď neskousnou. Znovu opakuji, co jsem říkal mnohokrát. V Americe, když vyhrál Obama nad McCainem a byl to tvrdý souboj, tak McCain jako chlap přišel a řekl: Gratuluji vám k vítězství, od teď jste můj prezident. Tak se chovají chlapi. Ale tahle lidská chamraď, ten póvl, ten to nedokáže,“ doplňuje Vítězslav Jandák pro ParlamentníListy.cz.

Psali jsme : 

Když se blížil 1. Máj, policistův zval k výslechu hlas. Zatýkání, razie, zásahovka, represe









zdroj : http://www.parlamentnilisty.cz/


Když se blížil 1. Máj, policistův zval k výslechu hlas. Zatýkání, razie, zásahovka, represe

Nejen za minulého režimu se preventivně zatýkalo. Rádio na drsnou noc!



Když se blížil 1. Máj, policistův zval k výslechu hlas. Zatýkání, razie, zásahovka, represe. Nejen za minulého režimu se preventivně zatýkalo. Rádio na drsnou noc!


Dnešní pořad s našim šéfredaktorem na Svobodném rádiu bude na téma aktuálních událostí, i když ústředním tématem bude asi bezprecedentní zásah proti Národní demokracii a jejímu předsedovi. Tato strana chystá na Svátek práce velkou demonstraci, a proto se policie rozhodla včera preventivně předsedu této strany zatknout a provést razii u něho doma, i na sekretariátu strany. Když docházejí argumenty, přicházejí na řadu pendreky. Demokratura je kobyla, která leží na zemi, ale o to více kolem sebe kope. Režim ztrácí kontrolu nad vývojem událostí v ulicích, protože žádná vláda se nikdy nedokáže udržet u moci, pokud jde proti lidu. Akceptace diktátu Bruselu a Washingtonu, lokajské postavení tzv. servilů s ohnutými zády, kteří čekají na pochvalu a podrbání za ušima.

video . Jiří Dienstbier. pomatenec, americký zaprodanec. NEVOLITELNÝ!!

V Brně se chystá po Teplicích druhé islámské ghetto, hromadně se tam nakupují nemovitost přes podivné prostředníky. Muslimské dívky si odmítají sundavat šátky, dokonce i při focení na občanské průkazy a cestovní pasy. Argumentují svými zvyky a tradicemi. Když by stejně argumentovala blondýna z Evropy na ulici v Rijádu, náboženská policie by jí nejprve přikázala si zahalit vlasy šátkem, a pokud by to neudělala, zatkli by jí a zbičovali. Co na to říct? S šátky muslimek v ČR dolů! Hned teď! V mešitě a doma ať si nosí na hlavě třeba pytel, ale na úřadech a ve školách se budou oblékat tak, jako všichni ostatní. Ústupky minoritám známe. Sudety jsou toho jasným mementem. Jaký je rozdíl mezi muslimským šátkem a páskou s hákovým křížem na paži mladíka z Hitlerjugend? Už žádné ústupky minoritám. Kdo je majitelem státu? Garnitura, nebo občané? Proč se hlas lidu natolik rozchází s činy garnitury?

video : Ing. Mgr. Marian Kotleba v Bratilavě. DOBŘE POSLOUCHEJTE!!

Na tyto témata a mnohá další se dnes můžete těšit na Svobodném rádiu v obvyklém čase od 19:00 hodin. Pořadem bude provázet Vladimír Kapal.
Záložní streamy pro případ vysoké poslechovosti a/nebo „neočekávaných“ komplikací na vysílací trase:

Pokud se zvýší migrační tlak na české hranice, armáda to nezvládne, říká generál Šándor

A vážně varuje před tím, co může bezvízový styk s Turky zavléct do Evropy


Německý deník Passauer Neue Presse (PNP) přišel se staronovým varováním. Nová uprchlická trasa prý vskutku povede přes Česko, což už podle PNP dokládají příklady z tohoto týdne, kdy byli na česko-německé hranici zadrženi převaděči. Česko se tak prý musí připravit na silnější migrační tlak. „To je trošku poplašné tvrzení,“ namítá ale na to bezpečnostní expert, generál Andor Šándor. Přesto varuje. Pokud by totiž byl na českou jižní nebo východní hranici vyvíjen velký migrační proud, tak to totiž sama armáda určitě bez dalších opatření nepokryje.

Po uzavření balkánské stezky se zvýšil počet běženců pašovaných do Bavorska přes Českou republiku. Napsal to list Passauer Neue Presse (PNP) a své tvrzení doložil několika příklady z tohoto týdne.
Podél hranice Dolního Bavorska a Čech, která se táhne v délce zhruba 80 kilometrů od Železné Rudy po Lipenskou přehradu, od pondělí totiž němečtí policisté zjistili 14 případů převáděčství. Například v noci na středu nedaleko Freyungu ve dvou vozech, které na cestě z Česka řídili Slováci ve věku 39 a 47 let, policie našla sedm Syřanů: čtyři dospělé a tři děti. Ještě tutéž noc policisté zadrželi ve Freyungu dalších pět Syřanů a o několik hodin později narazili na skupinu 16 osob na silnici nedaleko hraničního přechodu Strážný-Philippsreut.
Zadržení převáděčů na česko-německé hranici je podle zástupce spolkové policie v Bavorsku Franka Kollera zatím ojedinělé, vyskytuje se ale stále častěji. "Je to pro nás varování," uvedl k tomu Koller.

Nové trasy...

To ale není vše, co deník PNP napsal. Odborník na migraci z univerzity v západoněmeckém Osnabrücku Jochen Olten v rozhovoru poskytnutém zpravodajskému serveru Focus Online upozornil, že aktuální kroky rakouské vlády směřující k omezení počtu žadatelů o azyl povedou ke zvýšení migračního tlaku na další evropské země. Kromě Bulharska, Ukrajiny či Ruska podle něj jako tranzitní země na významu získá i Česká republika. K tomu všemu je třeba ještě vzít v úvahu varování německé policie. I ta prý - podle PNP - očekává, že pašeráci lidí po uzavření takzvané balkánské stezky vedoucí z Řecka přes západní Balkán a Rakousko do Německa budou hledat nové trasy.
„To je trošku poplašné tvrzení,“ namítl ale na to pro ParlamentníListy.cz bezpečnostní expert Andor Šándor. „Obecně se dá říci, že samozřejmě jakmile bude pokračovat uzavírání hranic jednotlivými státy – to znamená opouštění celoevropského způsobu řešení migrace - flagrantním příkladem je tady Maďarsko a Rakousko - tak budou lidé prostě hledat jiné cesty. To je celkem evidentní. Důležité je si ale tady uvědomit, že Česká republika z tohoto pohledu nemá na Blízkém východě zrovna ideální pověst, proto se může stát, že se nakonec našemu regionu vyhnou. Prostě budou hledat cestu jinudy. Jestli to bude přes Rakousko, tak to nevím, protože pokud budou hranice uzavřeny jak s Itálií, tak i s Maďarskem a Slovinskem, tak je pak otázka, jakou cestu ti lidé, ti převaďěči, zvolí. Pokud to bude přes Ukrajinu, přes Slovensko, tak pak bude zase otázkou, zda budou mít tyto státy kapacity na to Schengen uzavřít," pokračoval Šándor.
„Já si ale myslím, že to současné tvrzení, že jde přes nás už ta hlavní vlna, je tvrzení poplašné, protože to bychom vlastně něco viděli, zaregistrovali a myslím si, že zatím žádné důkazy k tomuto tvrzení nevidíme," zdůraznil přitom.

O sta tisících nevíme, odkud jsou a proč k nám jdou

Podle něj ale rozhodně nelze migrační krizi bagatelizovat. A to zejména z toho důvodu, že je dnes Německo - co se týče řešení této krize - poněkud nepředvídatelným státem, který mění pravidla, jak se mu to hodí.
„To znamená, že se vůbec nedívá na potřeby těch ostatních států, neboť svou ´zvládnutou migrací´ ohrožuje nejen vlastní vnitřní bezpečnost, ale zejména bezpečnosti dalších zemí. Proč? Jestliže sedmdesát procent lidí, kteří přišli do Německa, mají vystavené dokumenty na základě toho, co nadiktovaly úřadům, tak je to děsivé! Proto tak zhruba o 300 tisících lidí v Evropě dnes nevíme, kdo jsou, odkud jsou a proč v Schengenském prostoru chtějí být. A to je další příznak problémů," zdůraznil Šándor.
Další problém se pak skrývá v těch, kteří v Německu sice zahájili azylový proces, ale pak už se nevrátili do táborů, což je dalších několik set tisíc lidí v Německu.
„To jsou ale podle mého názoru varovná čísla, jak migraci nejsme schopni zvládat! Ale pokud by došlo ke scénáři, že by na českou jižní nebo východní hranici byl vyvíjen velký migrační proud – zdůrazňuji pokud – tak pak ta představa některých politiků, že Armádou ČR přikryjeme a neprodyšně uzavřeme hranice, je velmi naivní. Protože armáda svými silami nikdy nebude schopna tuto hranici přikrýt a neprodyšně uzavřít. Možná bude asistovat na silničních přechodech, kterých je na jižních hranicích s Rakouskem zhruba 23, ovšem musí se také počítat s tím, že mezi těmi prostory je vždy tak zhruba 20 kilometrů přírodní hranice. No a pokud je na to vyčleněno tři tisíce vojáků, tak pak je to málo, pokud by nebyly mechanické zábrany, které samozřejmě nikde nevidíme, nikde nestojí a ani nikde nejsou připraveny. Proto to ti vojáci nemohou zastavit nikdy. Já jsem pro to být připraven, ovšem v tuto chvíli se nedomnívám, že by na naši jižní nebo východní hranici byl činěn nějaký eminentní tlak.  Ale pokud by se tak stalo, tak čas to zaregistrovat bude, ovšem nejsem si jist, zda by byl i čas na to dělat adekvátní opatření."

Bezvízový styk pro Turky? Problém!

Velkým problémem podle bezpečnostního experta také bude stálé zavedení bezvízového styku pro Turecko v rámci EU.
„Není příliš rozumné, aby Turecko dostalo bezvízový styk a to už kvůli možnému zavlečení turecko – kurdského problému na území Evropy. Turecko totiž vloni na podzim v důsledku vývoje syrsko občanské války jednostranně vypovědělo mírovou dohodu nebo zastavení násilí v oblasti. Navíc mám pochybnosti o tom, jak skutečně Turecko chrání celou turecko - syrskou hranici. Já osobně bych ten bezvízový styk Turecku nedal, ale nedal bych ho ani Ukrajině. To je totiž rozkradená korupční země, kde vládnou oligarchové a pokud s tím neudělá někdo něco, jako Putin udělal s ruskými oligarchy, tak to tam půjde z kopce. A je vcelku jedno, kdo v tamní vládě sedí. Vláda se tam možná tváří, že má nějakou výkonnou moc, ale de facto otěže drží někdo jiný....Takže já bych ty vízové styky nezrušil," dodal.
Nakonec se Šándor ještě zamyslel nad důsledky nedávného setkání Baracka Obamy s Angelou Merkelovou.
„To, že Barack Obama pochválil Merkelovou za to, jakým způsobem ona tady řeší migraci, tak to je přesně ukázka toho, že když dva dělají to stejné, tak že to pak ve výsledku není vůbec stejné. Protože Američané dělají migraci podle pravidel bezpečnosti, nejsou pak tou migrací vláčeni, ale dělají to systematicky a s důrazem na bezpečnost. Kdežto Německo jednoznačně rezignovalo na Dublinské dohody, v řadě případů je porušilo a řeklo: my vás, imigranti, vítáme! A je na pováženou, že Merkelová teď staví celou svou politickou kariéru právě na smlouvě s Tureckem. Ostatně, jak to bude dál, tedy po 30. červnu, to nikdo neví. Počkejme si na to," uzavřel Andor Šándor.
Psali jsme : 

Pitomec řekl : Pitomost, vzkázal Jiří Dienstbier těm, kteří věří, že migrace je organizovaná








zdroj : http://www.parlamentnilisty.cz/

pátek 29. dubna 2016

18 + Emily Ratajkowski. Britská modelka a herečka nahá. Video

Emily Ratajkowski zapózovala úplně nahá. „Co si dnes večer obléct?“ připsala 

k pikantnímu snímku.



No, to ještě chudák holka netušila, co se stane za pár dní. Na veřejnost se dostali  soukromé fotečky, určené pouze pro jejího milého.

Kde se stala chyba? Pokud to chyba byla?!


toto video bez cenzury ZDE

Ihned po zveřejnění se objevili spekulace, že si vše Emily zařídila sama pro větší popularitu. 

video : pod vodou

No, nejsme si jisti, zda zrovna ona toto potřebuje?

Každopádně, kochejte se. Je to opravdu krása

video : v přírodě


video : Zadeček II



video :  Víla



video : Zadeček



video : Léto



video : moře



video : opálená