úterý 24. května 2016

18 + Video. Bývalý zápasník MMA se choval jako zvíře: Prošpikovaný kulkama ještě stihl ubodat na smrt policajta!

Bývalý MMA zápasník alžírskeho pôvodu s francúzskym pasom Amokrane "Kian" Sabet bol za dramatických okolností zastrelený políciou v okrese Badung na indonézskom ostrove Bali.



49-ročný Sabet, narodený v Alžírsku, sa mal dostaviť na výsluch ohľadom niekoľkých prípadov jeho násilného správania. Keď si pre neho policajti prišli, vytiahol nôž, bez ktorého takmer nikdy nevýchadzal von a odmietol sa vzdať. Policajti vypálili do vzduchu niekoľko varovných výstrelov, čo zápasníka vyprovokovalo k bezhlavému útoku na príslušníkov zákona. Prešpikovaný projektilmi ešte stihol dobodať jedného zo zasahujúcich policajtov, ktorý v nemocnici na následky svojich zranení zomrel. Ihneď potom bol Sabet zastrelený.

Upozorňujeme, že nasledujúce zábery nie sú vhodné pre maloletých a slabšie povahy!


Sabet žil na Bali v prenajatej vile od roku 2013 a za dobu jeho pobytu bol naňho podaný nespočet trestných oznámení. S obľubou sa vyhrážal susedom smrťou, neplatil v reštauráciách, miesto tréningu zvykol mlátiť členov tradičnej domobrany zvanej Pecalang, ktorá v obciach udržiava bezpečnosť. Podľa neskorších svedectiev obyvateľov mesta Sabet často zastavoval na ulici páry a pýtal sa mužov, či si môže aspoň na okamih "požičať ich krásne priateľky". Každé trestné oznámenie, ktoré Sabetovi kompetentný úradník doručil, zápasník roztrhal ešte pred jeho očami. Polícia sa odhodlala na zásah až po tom, čo nebezpečnému Francúzovi vypršali turistické víza a príslušné orgány rozhodli o jeho deportácii.




Chceme nové volby, volají Rakušané

Na web neziskové společnosti openPetition byla vložena petice požadující opakování prezidentských voleb v Rakousku. Organizátor petice jako hlavní důvod uvádí netransparentnost při sčítání hlasů.


Prezidentské volby v Rakousku dopadly tím téměř nejtěsnějším možným výsledkem, když nezávislý kandidát a někdejší šéf Zelených Alexander Van der Bellen získal 50,3 % hlasů. Tato skutečnost mezi příznivci poraženého kandidáta Svobodných Norberta Hofera vzbuzuje podezření o regulérnosti voleb. Samotný Hofer sice svoji porážku uznal, ale Svobodní mají celý týden na to, aby oficiálně vznesli své námitky a případně požádali o opětovné sečtení hlasů.
důležitá videa  ZDE
Petice požadující konání nových prezidentských voleb v září 2016 byla vložena na web openPetition včera bezprostředně po vyhlášení výsledků voleb. Samotná platforma openPeititon.eu je podle svých provozovatelů nezávislým projektem, jehož hlavním cílem je „modernizace parlamentní demokracie a zvýšení transparentnosti“. Sedmičlenný tým openPetiton.eu se hlásí ke své neutralitě a avizuje, že do znění publikovaných petic nijak nezasahuje.
Výkonným ředitelem platformy, která byla založena v roce 2012 jako nezisková společnost, je bývalý student výpočetní techniky v Berlíně Jörg Mitzlaff. Tomu sekundují bývalí studenti politologie a sociologie nebo softwarový vývojář. Na webu je dále uvedeno, že v roce 2014 finančně podpořilo tento projekt přes 5000 „aktivistů“ a společnost usiluje o zajištění stoprocentního financování ze svých vlastních zdrojů.
Autoři samotné petice uvádějí, že jejích cílem je nashromáždit nejpozději do 22. srpna 2016 500 000 podpisů. Od včerejška zatím jejich petici podepsalo přes 6000 lidí a s každou další minutou přibývají desítky dalších podpisů. Součástí petice je také internetová diskuse, kde mohou petenti vyjadřovat své názory. V drtivé většině případů možnost podepsat se pod peticí kvitují s povděkem a upozorňují na neregulérnost voleb, která je z jejich pohledu očividná.
„Podepsat tuto petici považuji za nutnost, protože volby skončily podvodem,“ uvádí například Thomas Reumiller z Vídně. Stejného názoru je také Regina Hazibar, která si je dle svých slov „naprosto jistá, že volby byly zmanipulovány“. Thomas Koller ve svém diskusním příspěvku publikovaném dnes těsně před polednem upozorňuje na skutečnost, že již jsou k dispozici důkazy prokazující falšování při sčítání voličských hlasů.
Psali jsme : 

Aktivista se vrátil z Německa a sepsal třeskutý článek





pondělí 23. května 2016

Aktivista se vrátil z Německa a sepsal třeskutý článek

Tmaví hoši koukají po holkách a šmírují je po ulicích

Stanislav Dupač z Bloku proti islámu se byl podle vlastních slov podívat v německém Frankfurtu nad Mohanem. A to, co tam viděl, považoval za tak varující, že se o svou zkušenost podělil na sociální síti Facebook. Model „multikulti“ došel prý už tak daleko, že večer postává venku velké množství muslimů, agresivně žebrají a pokřikují. Zato Němce abys pohledal.


„Multikultura ovládla velká německá města, všude partičky Afričanů a jiných imigrantů, chodí ve skupinách zhruba od šesti do deseti lidí. Před ‚kebabem‘ pijí čaj ženské v šátku, u výlezu z garáží otravuje skupinka imigrantů a domáhá se agresivně žebroty, v jiném zákoutí vás pozoruje partička mladých Turků, co má ten dvorek jako své území. Němci chodí po jednom, maximálně po třech lidech v případě ženských skupinek,“ píše aktivista.

další důležitá videa  ZDE
Osobně mu prý bylo velmi smutno, cítil se prý jako samec, který přichází o svůj domov a hledá cesty, jak ho udržet. Nabídl dokonce doprovod jedné německé rodině k metru, protože ji tvořili mimo jiné i dvě mladistvé blonďaté dcery, za kterými se táhly skupinky tmavších mladíků, kteří po dívkách „hladově“ koukali. Po tom, co viděl, je přesvědčen, že jde o lidi, kteří se rozhodně nechtějí integrovat do západní kultury. Chtějí jen žít z jejích výhod a dříve či později ji ovládnout.
Dupač předpokládá, že současná neradostná situace vyústí v jeden ze dvou neradostných scénářů. Buď Evropany coby jednotlivce zastraší skupinky muslimů, nebo Evropané utvoří v ulicích podobné skupinky jako muslimové, a tato společenství spolu budou bojovat o jednotlivé ulice. Podle Dupače to bude znamenat konec západní kultury u nás, jak ji známe dnes, ale prakticky nebudeme mít na výběr.

video : Viktor Orbán - Islamizace je zakázána maďarskou Ústavou
Pokud si to neumíte představit, aktivista nabízí jeden příklad z minulosti. „Kdo máte možnost, zeptejte se známých co žili v Rusku nebo na Ukrajině v devadesátých letech. Každý blok, každé tržiště ovládala místní partička a bojovala se všemi okolními o vliv a o živobytí. Ano, v době nouze se ti lidé spojili v mafiánské partičky, aby zlým a drsným způsobem si zajistili životní prostor, ovšem po zlepšení ekonomické situace se tyhle party zase rychle rozpadly a lidé začali žít normálně. Ovšem party imigrantů se tvoří v zemi kde je zatím klid a pořádek, v zemi která se o ně stará a kde se nemusí ničeho bát,“ popisuje situaci Dupač.

video : Tomio Okamura: Další mrtví pro slávu Alláhovu
Celý text Stanislava Dupače:
Včera večer jsem se toulal nočním Frankfurtem nad Mohanem a připadal jsem si že nejsem v Německu.
Multikultura ovládla velká Německá města, všude partičky Afričanů a jiných imigrantů, chodí ve skupinách zhruba od šesti do deseti lidí.
Před "kebabem" pijí čaj ženské v šátku, u výlezu z garáží otravuje skupinka imigrantů a domáhá se agresivně žebroty, v jiném zákoutí vás pozoruje partička mladých Turků, co má ten dvorek jako své území.
Němci chodí po jednom, maximálně po třech lidech v případě ženských skupinek.
Co z toho plyne za ponaučení?
Že nemá cenu doplňovat společnost lidmi, kteří se neintegrují a vytvářejí své klany a pokud na to mají dost sil i zóny.
Tito lidé, přinesou a o tom pochybuji (neb tvoří největší podíl lidí na dávkách a osazenstva ve věznic), maximálně ekonomický efekt.
Ale ve výsledku nic co by dali společnosti z jejích prosperity a kultury žijí.
Asi to cítím moc jako samec, ale nebylo mi z toho dobře, viděl jsme že místní samci ztrácejí území a jsou zatlačovány jinými skupinami. Bylo to jako smutný přírodopisný film.
Pozoroval jsme jak se ti tmaví hoši mladíci koukají po holkách a šmírují je po ulicích v houfech. Je v tom zvláštní napětí, kterému potencionální oběti již přivykli, no na mne to bylo moc.
Dokonce jsem nevydržel a doprovázel jednu německou rodinu až k metru, neb jsme neunesl ten pohled: Jde starší tatík s ženou a před nimi dvě dcery odhadem dvanáct a patnáct let, obě světlovlasé v krátkých sukních a za jejich zády skupinka tmavých týpků co se jich drží a děvčata okukuje. Nic se nestalo. Ale dle mne toto nemůže dlouho vycházet, každopádně dojde k pohromě až se imigrantům narodí děti, které budou sebevědomě cítit nárok na zemi kde se narodili a začnou si ji přetvářet k obrazu svému a brát si co jim patří.
Ještě k těm skupinkám, příliv imigrantů nás buď zatlačí do defenzivy, oni budou tvořit silné skupiny a my se jako jednotlivci budeme bát a budeme snadnou kořistí a hlavně budeme přicházet o morální převahu o pocit že ta země je náš domov.
Nebo začneme tyto tlupy tvořit také, což bude rána evropské individualitě, ale nebude jiné zbytí.
Kdo máte možnost zeptejte se známých co žili v Rusku nebo na Ukrajině v devadesátých letech. Každý blok, každé tržiště ovládala místní partička a bojovala se všemi okolními o vliv a o živobytí.
Ano v době nouze se ti lidé spojili v mafiánské partičky, aby zlým a drsným způsobem si zajistili životní prostor, ovšem po zlepšení ekonomické situace se tyhle party zase rychle rozpadly a lidé začali žít normálně.
Ovšem party imigrantů se tvoří v zemi kde je zatím klid a pořádek, v zemi která se o ně stará a kde se nemusí ničeho bát.
Ale mají to zřejmě tak dáno výchovou a životním stylem, prostě se budou tímto způsobem vymezovat a prosazovat a my pokud je do své společnosti vpustíme, budeme v defenzivě pokud nezačneme dělat to co oni, a to si nikdo z nás nepřeje. Ovšem, když nebude zbytí...
Psali jsme : 

Video. Vetřelci připlují na lodičce a otevře se jim celá EU!