pátek 14. srpna 2015

František Matějka: Chci nelegální imigranty pod zámkem až do vyhoštění

„Kdyby to mělo zachránit jediný lidský život“ je hlavním heslem lidskoprávních organizací. Přistupuji na něj, osvojuji si ho a žádám, aby bylo uplatněno i teď, v zájmu občanů České republiky.


Organizace, které společně se svými zaměstnanci vydělávají na údajné pomoci jiným za cizí peníze z veřejných rozpočtů, obhajují svoji existenci různými způsoby. Součástí jejich prezentací jsou cílené útoky na slabost lidí. Podlým zveřejňováním fotografií a videí, které by byly jindy, uveřejněny v jiném kontextu, stejnými lidmi označeny za neetické, nelidské a zrůdné, se snaží obhájit nutnost vytáhnout z našich peněženek další peníze, případně obhájit utracení těch, které vytahali doposud. Základním mottem pak bývá staré dobré „kdyby to mělo zachránit jediný lidský život“, proti čemuž se veřejně jen těžko vystupuje, aniž byste nebyli v lepším případě označeni v médiích za asociály bez špetky empatie.
V souvislosti s nárůstem počtu nelegálních imigrantů v České republice, přičemž tvrdím, že jejich počet je stále ještě procházkou růžovým sadem oproti tomu, co nás kvůli chybné práci vlády čeká, dochází z jejich strany k excesům a projevům násilí. Lidskoprávní organizace mají pochopení pro jejich frustrace, které prý vznikají naším špatným přístupem k nim. Nabízejí dokonce řešení „propusťte je a nedržte za plotem“, protože „třiďme odpad, ne lidi“. Jsou to stejné organizace, které v jiných případech tahají z lidí peníze na „kdyby to mělo zachránit jediný lidský život“.

Novodobý křižák. Prodal vše, koupil pušku a válčí s islamisty



Tento týden ubodal ve švédském městě Västeraas šestatřicetiletý nelegální eritrejský imigrant, kterému švédský imigrační úřad podruhé nevydal azyl a chtěl ho vyhostit, zcela náhodně vybrané dvě oběti v obchodním domě. Švédsko je stát, který si na multikulturalismu a vstřícném přístupu v rukavičkách k imigrantům zakládá podobně, jako madam Merkelová před tím, než pochopila, že tudy cesta nevede. Dnes už neví kam s nimi, chce je nastrkat do jiných států, a zatímco má mediální výstupy plné solidarity, přemýšlí jiní němečtí politici, jak zavřít hranice. Vivat Schengen! První i druhou žádost podával imigrant mimo internaci, přičemž po druhém zamítnutí, kdy měl podle mého soudu skončit rovnou v deportačním procesu za asistence policie, ho opět pustili mezi lidi. Sdělili mu jen, že bude vyhoštěn. Lidskoprávní organizace se musely rozplynout blahem nad takovým přístupem švédské státní moci. Frustrovaný Eritrejec však nelenil a za dosavadní vstřícný přístup švédské společnosti se odměnil smrtí dvou nevinných Švédů, matky se synem.
Řeknete si, že generalizace je špatná. Jenže tu máme to heslo a k němu dosavadní praxi. Od zavraždění matky se synem ve Švédsku se mi honí hlavou, že ono „kdyby to mělo zachránit jediný lidský život“ nebude nakonec tak od věci, jen je potřeba ho vzít za správný konec a dát příležitost lidskoprávním organizacím k nápravě pošramocené pověsti. V zájmu naplnění tohoto jejich hesla a zcela v jeho duchu tedy nově české lidskoprávní organizace žádám, aby aktivně bojovaly za internaci nelegálních imigrantů z Afriky a Blízkého východu v České republice za žiletkovým plotem s trvalou ozbrojenou ostrahou, a to po celou dobu řízení o azylu až do okamžiku rozhodnutí o vyhoštění. Vždyť přece kdyby to mělo zachránit byť jediný lidský život, je to dobré opatření a má hluboký smysl. Konečně budeme chránit také naše životy a ne jejich, když už to platíme.
Psáno pro blog idnes.cz

čtvrtek 13. srpna 2015

Novodobý křižák. Prodal vše, koupil pušku a válčí s islamisty

Bylo mu přes padesát, měl za sebou infarkt a nikdy nesloužil v armádě. Přesto rozprodal svůj majetek, nakoupil si výzbroj a výstroj a vydal se na cestu do Iráku, kde bojuje v první linii proti hrdlořezům z Islámského státu. Teď se na chvíli vrátil domů. Rodina i důstojníci zpravodajských služeb ho přemlouvali, aby se do Iráku nevracel. Postarší muž má ale jasno: vytrvá v boji, dokud nebude radikální organizace zničena.

Třiapadesátiletý Brit ze severní Anglie o sobě sám říká, že byl jen obyčejným chlapíkem z předměstí. To se však změnilo, když radikálové z Islámského státu vyhlásili svůj chalífát a obsadili rozsáhlá území v Iráku a Sýrii, kde rozpoutali teror. Nehledě na svůj pokročilý věk a absenci bojových zkušeností se proto Jim Atherton rozhodl, že sám přispěje k porážce radikálního hnutí a vyhlásí radikálům svoji vlastní „svatou válku“.

Aby si mohl dovolit zbraně, munici a další výstroj, musel rozprodat část svého majetku. Vypsal tedy inzeráty na svoje auto, dvě motorky a loď, což mu nakonec podle britského Daily Mailu vydělalo 18 tisíc liber. Část peněz použil na nákup automatické pistole Glock, útočné pušky AK-47 a brokovnice, část na výstroj, zásoby munice a jednosměrný lístek. Nejprve nasedl na let z Newcastelu do Amsterdamu, později se přes Turecko dostal do iráckého Arbílu.
Teď tráví většinu času v bojové uniformě člena křesťanské milice Dwekh Nawsha, jejíž název v aramejštině znamená Sebeobětování. Milice sdružuje především křesťany, kteří pocházejí ponejvíce z Evropy, Severní Ameriky a Austrálie a má za úkol chránit křesťanské vesnice v oblasti před běsněním radikálů z IS. Kromě pomoci křesťanům a boje proti islamistům Athertona k odchodu vedl „dluh“, který měl ke svým příbuzným – jeho otec je bývalý voják, jeho bratr Sean zemřel v Iráku v roce 2003.

Chci zbavit svět temnoty

Hlavní je pro něj ale boj proti islamistům. „Cítil jsem, že je to něco, co prostě musím udělat. Chtěl jsem, aby moje vnoučata věděla, kdo jsem doopravdy zač,“ řekl britskému listu The Sun muž, který se předtím 20 let živil coby řidič dodávky. Kromě toho byl milujícím otcem tří děti a dokonce se staral i o opuštěné psy – u sebe doma prý choval čtyři nalezené jezevčíky.
Milicionáři se v Athertonově jednotce pravidelně střídají během dvoutýdenních rotací. To znamená, že každých 14 dní si muži mohou dopřát dvoutýdenní dovolenou, kdy pobývají v zázemí, mimo oblasti bojů. Atherton si tento systém jednoznačně pochvaluje, protože tak má čas na četbu a sledování svého facebookového profilu. Tam nahrává své fotky a informuje své internetové přátele o tom, jak se má a co zrovna dělá.

V jednom příspěvku z května letošního roku Atherton například uvádí, že v sobě našel „moderního křižáka“ a „bojovníka za svobodu“. „Dívám se na sebe jako na moderního křižáka a v současné době můžu upřímně říct, že jsem nikdy nestál tak rovně a nebyl tak pyšný sám na sebe,“ napsal na svůj Facebook. Později dodal, že rozhodně není násilné povahy a že není ani nijak protiislámsky zaměřený. Prý chce jen bojovat za ty, kdo se nemůžou bránit sami.
Atherton se nedávno vrátil do Británie, kde se setkal se svojí rodinou. Příbuzní, přátelé, ale i důstojníci tajné služby, kteří ho kontaktovali, ho přesvědčovali, aby se do Iráku nevracel, ale on má jasno – chce vytrvat až do konce. „A když se můj čas zde bude chýlit ke konci, a Sean (jeho bratr, který už dříve zahynul v Iráku) mě zavolá, abych si sedl vedle něho, budu šťastný, že jsem svoji troškou pomohl zbavit svět temnoty a že teď mám mnoho a mnoho bratrů,“ uzavřel pro britský Daily Mail.


Velké varování od člověka, který má zkušenosti s francouzskými muslimy

V České republice to prý může být brzy velmi drsné


Pan Vítězslav jezdí přes dvacet let v kamiónu. Žil ve Spojených státech a osm let v Paříží, nyní je jeho druhým domovem severní Anglie. Pro ePortál.cz vylíčil své dlouholeté zkušenosti s muslimskými přistěhovalci ve Francii a konstatuje, že by rád naivním příznivcům multikulturalismu v České republice otevřel oči.

Pan Vítězslav se podivuje nad nadšením českých aktivistů požadujících bezpodmínečné přijímání muslimských uprchlíků, sám s nimi totiž příliš dobré zkušenosti nemá. „Žil jsem v Paříži mezi lety 1993 a 1996. Tehdy byl Arab s nožem v ruce na Place de Clichy to nejmenší zlo, co mohlo toto město potkat. Ovšem dnes jsou tam gheta, která jsou fakticky státem ve státě. Ani policisté tam už raději nejezdí. Za prvé z obav o vlastní život a za druhé by stejně nebyli schopni nic vyřešit.“, říká pan Vítězslav, který je ženatý a má tři děti. Podle jeho názoru jde o populační problém, který Francie značně podcenila. „Dnes je údajně ve Francii asi pět miliónů muslimů a bude hůř. Soužití tak odlišných kultur, jako je ta evropská a africká prostě nefunguje,“, míní pan Vítězslav

„Stačí, když se na sídliště v Bezons do paneláku nastěhuje rodina z Afriky. Je úplně jedno, z jaké země. Za nedlouho je celé patro v domě prázdné. Ten zápach, křik a nepořádek normálně člověk nevydrží a je nucen se odstěhovat. Do půl roku tento osud postihne celý dům. Za rok se dostane do problémů celé sídliště. Své děti se totiž bojíte pouště ven. Nemůžete si vzhledem ke kriminalitě pořídit nové auto či psa. Na to rovnou zapomeňte.“, vypráví ze svých zkušenosti pan Vítězslav a dodává, že postupně začnou upadat také obchůdky v blízkém okolí. „Párkrát tam tito přijdou a požadují zboží na dluh: Když majitel odmítne, nadávají mu do rasistů a navíc jej oloupí a vyhrožují smrtí. Raději tedy mlčíte a vyhovíte jim.“, uvádí pan Vítězslav.

Obrtel vyzývá své záložáky k obraně hranic





Do třech měsíců podle zkušeností pana Vítězslava takový majitel obchodu zkrachuje a zůstanou mu jen dluhy. „Potom z takového místa raději odejdete a oni vyrabují to, co tam po vás zbylo. Do několika málo let potom ovládají kompletně celé okolí, kde před jejich příchodem žilo spokojeně třeba i deset tisíc lidí.“, tvrdí pan Vítězslav a dodává, že zejména muslimové naprosto ignorují povinnou školní docházku. „Své potomky rodiče učí doma a jejich výuka spočívá jen v memorování koránu. Nic víc ty děti neumí, jen se modlí a ve volných chvílích ničí vše, co ostatní vybudovali. Naše kultura jim nic neříká, nemají smysl pro krásu a nechápou, jak náročné je něco postavit či zorganizovat.“, vysvětluje pan Vítězslav.

Velkým problémem je podle jeho názoru zejména diametrálně odlišný pohled na pořádek a hygienu. „Odpadky vůbec neřeší a ty se pak válejí všude. Jsou zvyklí po sobě nechávat nepořádek. Potřebu vykonávají prakticky všude, třeba i ve výtahu nebo ve sklepě. Když jsem byl v Káhiře, viděl jsem za městem na chodníku ležet uhynulou krávu ve čtyřiceti stupních vedra. Jen ji normálně překračovali a nechali ji tam ležet
dál. V mnohém mi muslimská gheta připomínají ta romská v Čechách či na Slovensko.“, srovnává pan Vítězslav, ale zároveň dodává, že v muslimských ghetech jde na rozdíl od těch romských o život. „Cikán vás maximálně zbije a okrade. Kdežto v muslimských ghetech panují středověké praktiky.“, upozorňuje pan Vítězslav.

Zmrd z neziskovky se rozplakal: V Středozemním moři zahynulo letos okolo 2000 vetřelců





Vítězslav přidává také příběh, který se v lecčems podobá tomu, který byl nedávno zveřejněn ve Velké Británii. Pákistánský gang tam několik let sexuálně zneužíval britské školačky. Úřady měla podezření, ale raději nic neřešily, aby nebyly nařčeny z rasismu. „Šlo o mladé holky ve věku kolem čtrnácti let. Přistěhovalci je zatahovali do svých bytů, ale i sklepů a parků, kde je znásilňovali. Holky měly strach to doma či na policii oznámit. Pokud vím, tak pachatelé nebyli často ani dopadeni. Buď se vytratili, nebo se to kvůli strachu z pomsty přes úřady ani neřešilo. Postižené rodiny se raději odstěhovaly a dcery nechaly normálně porodit.“, vypráví pan Vítězslav, který znovu opakuje, že zejména přistěhovalci z řad muslimů nejsou schopni ani ochotni se přizpůsobovat pořádkům panujících v hostitelských zemích.
„Sex je pro ně jako pro chudší vrstvy obyvatelstva jedinou možnou zábavou. Muslimská populace v evropských městech roste geometrickou řadou. Jejich ženy chodí na veřejnosti zahalené. Muži jim jsou nevěrní je jim jedno, jestli mají pět nebo osm dětí. Nepoužívají antikoncepci a jejich ženy nenavštěvují gynekologa. Když přijdou do jiného stavu, tak prostě porodí a mlčí. Až přijde jejich čas, založí svoji politickou stranu a v politice začnou prosazovat změny v zákonech ve svůj prospěch. Všichni jim budou po vzoru toho majitele obchodu raději vycházet vstříc. Tato nepříliš optimistická situace bohužel vládne na většině území jižní Francie.“, stěžuje si pan Vítězslav.
„V USA je situace s muslimy přece jenom lepší. V roce 1970 jich tam žilo okolo sto tisíc, před sedmi lety asi devět miliónů. Mají ovšem velký problém se dostat před imigrační úřad. Rovněž Austrálie nastavila podmínky pro přistěhovalce velmi dobře.“, říká pan Vítězslav s tím, že nejvíce je ohrožena Evropa. „Muslimové to k nám mají nejblíž a my je sem pouštíme desítky let jako Trojského koně. Vůbec jsme se nepoučili z naší historie. Viděl jsem za posledních dvacet let mnohé a rád bych některým naivním aktivistům otevřel oči. Obávám se však, že je to marné. Buď budu za blázna, nebo mě budou ignorovat. Je třeba, aby se všechny evropské národy spojily, samostatně nic nevyřešíme. Potřebujeme převzít systém z USA. Tam neřeší, jestli se uskutečnil teroristický útok v Kalifornii nebo Floridě. Prostě byla napadeny Spojené státy a hotovo.“, přeje si pan Vítězslav.
Za důležité otec tří dětí Vítězslav považuje, aby do svých řad Evropská unie nepřijímala země jako je Albánie, Kosovo a Srbsko, kde žije početná muslimská enkláva. „Do Evropského parlamentu by se tak dostali muslimští politici a začali by prosazovat zájmy své komunity. Přesně na tento okamžik radikální muslimové čekají.“, míní Vítězslav. V neposlední řadě by měly evropské vlády vytvářet pro mladé rodiny dotační fondy. „Prostě proto, aby neměly mladé rodiny obavy z toho, že neuživí své
děti. Když chce náš ministr jednu miliardu pro utečence, měl by za tyto peníze místo toho podpořit budoucí matky dětí.“, vyzývá Vítězslav.

středa 12. srpna 2015

Obrtel vyzývá své záložáky k obraně hranic

Marek Obrtel, novodobý veterán známý především svou snahou vrátit medaile získané na misích NATO napsal 9.8. výzvu členům praporu k ochraně hranic.


Celý text výzvy zde:
Přátelé, vojáci.
O naší nabídce panu prezidentovi, stran výpomoci vojáků v záloze při ostraze státní hranice, všichni víte a doufám, že jste ji i četli.
Prezident České republiky je jediný, který za celou politickou reprezentaci ČR otevřeně říká a dělá to, co se dá nazvat pravdou a reálným vnímáním nastalé a hlavně hrozící, zejména bezpečnostní, situace ČR. Jakkoliv zdaleka ne ve všem s ním může člověk souhlasit, je to jediný politik, který se chová jako občan ČR a vlastenec.
Prezident republiky veřejně deklaroval, že může nastat situace, kdy bude nutné k ostraze hranic povolat armádu. Byl za to „poprávu“ setřen a dehonestován, jako xenofob a člověk, který nepochopil strategii EU v otázkách integrace uprchlíků a multikulturality.
Nasazení armády bude zaprvé problematické, protože proces bude v parlamentu jistě blokován a nebo aspoň bojkotován a jak všichni víme, dnešní armáda nemá kapacitu k tomu, aby tento úkol zajistila.
I kdyby podobný výrok nepadl od prezidenta (což však není náhoda, že to řekl právě on), já doufám, že všichni cítíme, že ten člověk udeřil hřebík na hlavičku a je úplně jedno, zda se k podpoře takové iniciativy hlásí Strana přátel piva, Nezávislá erotická iniciativa a nebo třeba Národní demokracie. Je to velmi prospěšná, nezbytná a chvályhodná iniciativa.
My, jako ČSL vojáci v záloze, máme k naplnění našich předsevzetí, slov přísahy, memoranda a dalších proklamací, za které se již sedm měsíců schováváme, tu nejlepší příležitost. Vylézt z děr, z lesů od krmelců, od počítačů a facebooků a z putik, kde všichni víme, jak by se to mělo dělat a postavit se čelem k problému, který může ve velmi krátké době znamenat zkázu naší vlasti a všeho, co k tomu patří. Máme příležitost ukázat veřejnosti, té veřejnosti, která v nás viděla Blanické rytíře, místy téměř hrdiny, naději národa a správné chlapy, že naše slova nejsou jen kecy, že místo hrdinů nejsme jen rozhádaný spolek žvanilů, kdy každý chce mít největšího trpaslíka… Máme příležitost ukázat, že „když o něco jde, jsme tady“, abychom naplnili slova přísah.
Za účelem splnění úkolu při ostraze státní hranice voláme vojáky, muže starší osmnácti let s vojenskou knížkou, kteří by za podmínek, kdy bude zajištěno materiálně-technické zabezpečení celé akce a nastaveno finanční ohodnocení vojáka podle nějakého klíče, plnili úkoly dle zadání prezidenta republiky, člověka, kterému je třeba v jeho osamělé aktivitě pomoct.
Kontaktovala nás Prezidentská kancelář a není vyloučeno, že pan prezident chce o nastalé situaci jednat a naší nabídku bere vážně…
Nyní je na nás, abychom mezi sebou našli a zejména dodatečně získali mezi sebe dostatek schopných a ochotných mužů, kteří se přidají k naší iniciativě a jako příslušníci 1. československého praporu vojáků v záloze nám pomohou splnit tento nelehký, ale čestný úkol v případě, že nás o to prezident republiky požádá.
Přihlásit se k nám budete moci nejen formou mailové komunikace, ale taky prostřednictvím náborových akcí, které budou postupně probíhat v krajských městech naší republiky po předchozím avizu. Sledujte náš web.
V průběhu případného nasazení se s námi na celé akci budou podílet lidé, kteří byli při ostraze státní hranice v minulosti profesionály a s nimi ještě někteří další. Nejsme v tom sami.
Pplk. Marek Obrtel
Velitel 1. československého praporu vojáků v záloze


zdroj : http://www.securitymagazin.cz/

pondělí 10. srpna 2015

18+ Islámský stát děsí novým způsobem vraždění: Rukojmí explodují. video

Děsivé video ukazuje, že hrdlořezové z Islámského státu "vynalezli" nový způsob, jak vraždit rukojmí. Deset vězňů muselo pokleknout na zem, ve které byly nastražené bomby.



Džihádisté z Islámského státu už několikrát předvedli, kam až sahá jejich krutost. Evidentně ale vždy mohou jít dál. Nyní zveřejnili video, na kterém nechají deset zajatců vybouchnout.

článek zde

spuštěním tohoto video potvrzujete, že VÁM JE 18, A VÍCE LET.POKUD SE NACHÁZÍTE VE STÁTĚ, VE KTERÉM JE HRANICE ZLETILOSTI JINÁ NEŽ 18 LET, DOSÁHLI JSTE TÉTO HRANICE





neděle 9. srpna 2015

PORNOHVĚZDY UČÍ DALŠÍ ŽENY DOKONALÝ BLOWJOB. NA NANUCÍCH!

Asi jsme vám to nikdy neřekli, ale když holka neumí blowjob, je to důvod k rozchodu.



Takže tohle video asi není úplně pro vás, zavolejte svoje holky (ježiš hlavně ne svoje mámy) a takhle jim to jemně naznačíte, že to celou dobu dělaly blbě. A když se ani po tomhle nepoučí, tak jí pošlete lízat nanuka někomu jinému.