sobota 7. května 2016

Nový starosta Londýna je nechutná islamistická špína

Svět se v prdel obrátil

Kde je vojsko Krista?


Sadiq Khan – nechutná islamistická špína v čele Londýna | foto: alchetron.com

Pětačtyřicetiltý Khan porazil kandidáta vládních konzervativců Zaka Goldsmitha. Získal přes 1,1 milionů hlasů (44 %). „Protože vítěz nedostal nadpoloviční většinu, sčítaly se podle volebních pravidel ještě takzvané druhé preferenční hlasy, kde Khan zvítězil se 65,5 procenty hlasů,“ píše ČTK. Khan musel čelit ze strany Goldsmitha i negativní kampani, kdy se jej protikandidát snažil spojit s islámskými radikály.


„Jsem zklamaný, že konzervativci a Goldsmith se rozhodli vést negativní kampaň, která rozděluje. Jsem Londýňan, jsem Brit, jsem muslimského vyznání a jsem samozřejmě hrdý být muslimem. Mám pákistánský původ, jsem otcem, manželem, dlouholetým (fotbalovým) fanouškem Liverpoolu. Jsem tohle vše,“ řekl před volbami Khan, jenž je mimo jiné pro setrvání Velké Británie v Evropské unii. „Jsem hrdý na to, že Londýn dal přednost naději před stracheml,“ uvedl po vítězství. Chce být samozřejmě starostou všech Londýňanů. Prostě je to hovado, to snad není ani potřeba komentovat, ovšem vyhrál volby – Byly to vůbec volby, když jsou dnes lidem masově vymývány mozky?


Zvolený mu-slimák je nový neevropský přivandrovalý „Evropan“

V kampani Khan slíbil především řešení bytové krize v Londýně či nezvýšení jízdného v městské hromadné dopravě. Stejně tak chce omezit znečištění ovzduší a mezi jiným hodlá udělat z rušné obchodní třídy Oxford Street pěší zónu.


Khan je z osmi dětí, vyrostl v sociálním bytě na chudém předměstí jižního Londýna. Matka pracovala jako švadlena, otec jako řidič autobusu. Vystudoval práva na Univerzitě severního Londýna, pracoval jako právník se zaměřením na lidská práva. Od roku 2005 je poslancem britského parlamentu. Jak sám uvedl v předvolební kampani, tam, kde teď je, se vypracoval vlastními silami. Což jsou kecy v kleci, byl pozitivně diskriminován, tedy vše získal 
podvodem jako zločinec a podvodník.


Psali jsme : 

Diktátor a vrah Erdogan prosazuje na místo premiéra Turecka svého zetě








zdroj : http://www.vlasteneckenoviny.cz/

pátek 6. května 2016

Diktátor a vrah Erdogan prosazuje na místo premiéra Turecka svého zetě

Bude premiérem Turecka terorista Islámského státu?



ANKARA | Tureckého ministra energetiky Berata Albayraka, zetě prezidenta Recepa Tayyipa Erdogana, pokládají za nejpravděpodobnějšího kandidáta na místo premiéra, informuje Deutsche Wirtschafts Nachrichten. A právě zeť vraha Erdogana je osoba, která od Islámského státu nakupuje ropu, kterou IS krade na severu Iráku a Sýrie, tím přímo podporuje tuto teroristickou organizaci. Současný premiér Ahmet Davutoglu podal demisi.


Mezi favority na toto místo zmiňují i ministra dopravy Binali Yildirima, avšak šance Albayraka na získání této funkce jsou mnohem větší, zdůrazňuje německý list, který cituje zpravodajská agentura Sputnik. Erdoganova kádrová politika se vyznačuje nedůvěrou ke všemu a každému, členové rodiny jsou ale prozatím výjimkou, zdůrazňuje autor článku.

Albayrakova kandidatura není výhodná jen kvůli jeho příbuzenskému vztahu s prezidentem. Jako ministr energetiky pomáhal prezidentův zet soustřeďovat v rukou Erdogana a jeho rodiny celé odvětví, které je mimořádně důležité pro nejvyššího představitele Turecka s přihlédnutím k pochybné roli Erdoganova syna Bilana v ropných transakcích s Islámským státem, připomíná Deutsche Wirtschafts Nachrichten. 


Právě syn a zeť Erdogana měli být zločinecky spojení v rámci legalizace ukradené ropy – Syn prašivého psa a turecké děvky Erdoganových nakupoval a zeť vše jako ministr legalizoval.

Vypadá to, že se Erdogan hodlá vyhlásit osmanským Sultánem v Turecku. Měli by si jej proto Turci raději ihned pověst za hlavu na špagátek.

Psali jsme : 

Svodka brutální kriminality páchané muslimskými vetřelci ve Vídni







LAJKUJ SDÍLEJ KOMENTUJ 

zdroj : http://www.vlasteneckenoviny.cz/

Svodka brutální kriminality páchané muslimskými vetřelci ve Vídni

VÍDEŇ | Přinášíme Vám svodku brutální kriminální činnosti, kterou páchají přivadnrovalí vetřelci z muslimských zemí ve Vídni. Vypadá to, že „Zlaté jablko,“ dobyli. Kdy povstane nový Jan Sobieski, který tu verbež vyžene zpět do nor a děr Blízkého Východu? Výčet o hrůzách v Rakousku sestavil server Českého portálu euRABIA.cz.


Nechci, aby se moje dcera stala dalším „ojedinělým“ případem imigrantského znásilnění!

Bruck | Vozím dceru do školy autem. Nechci, aby se stala dalším „ojedinělým“ případem znásilnění migranty,“ konstatuje obyvatelka dolnorakouského Brucku, poblíž kterého leží tábor pro přivandrovalé vetřelce.


A není sama. Ženy a dívky se zde již bojí chodit na nádraží a dojíždět vlakem, neboť se v jeho okolí potloukají migranti, volají na ně oplzlosti a gestikulují sprosťárny. A co na tuto novou multikulturní realitu a stížnosti občanů říká státní a místní správa?
Politicky korektně to svině bagatelizují, že tu „nějaké problémy byly“ a že policie je vyřešila, a že znásilnění jsou jen „ojedinělá“.


Do práce už nedojela. Znásilnil ji mu-limácký vetřelec

Linec | V pátek ráno na autobusové zastávce v Linci sexuálně napadl 35-letý Alžířan 40-letou Rakušanku. Ta se statečně bránila, zlomila mu nos, na to ji kriminální zmrd zmlátil do bezvědomí, a pak už byla jen zpráva v novinách, že v půl osmé ráno v křoví u zastávky lidé našli dobitou ženu s těžkým pohmožděním obličeje, přičemž byla nahá v oblasti genitálií. Pokus o znásilnění utajen.


Policie dopadla Alžířana v nemocnici, kam se přijel nechat ošetřit. A ukázalo se, že se nejednalo o jeho první případ.

Masová bitka s odpornými vetřelci ve Vídni

Vídeň | V sobotu kolem půlnoci se ve vídeňském zábavním parku Prátru strahla hromadná bitka s migranty. Na místě zůstal Alžířan s těžkým poraněním hlavy.

Přivandrovalé trio olupovalo důchodkyně

Simmering | Trio přivandrovalců v březnu a dubnu přepadávalo v Simmeringu a Favotitenu důchodkyně. Zejména jim strhávali z krku řetízky. Pokud jste se také stali obětí, Zemský kriminální úřad Vídeň Vás vyzývá, abyste mu to nahlásili.

Psali jsem : 

Video. Nechutná kunda Merkel: Udělám vše pro to, aby se nezavíraly hranice









zdroj . http://www.vlasteneckenoviny.cz/

Video. Nechutná kunda Merkel: Udělám vše pro to, aby se nezavíraly hranice

ŘÍM | Německá vůdkyně Angela Merkel jako nechutná kunda včera v Itálii řekla, že je rozhodnuta vyřešit evropskou migrační krizi aniž by ohrozila schengenskou zónu volného pohybu. Informuje TASR o prohlášení německé zrůdy na svém zpravodajském serveru Teraz.sk.



Nechutná osoba v čele Německa odpověděla na otázku týkající se napětí na italsko-rakouských hranicích v souvislosti s Brennerským průsmykem. „Udělám vše, co je možné, aby se problémy vyřešily jiným způsobem než uzavíráním hranic ,“ citovala ji tisková agentura DPA.

video : Migranti obsadili budovu školy a toto se dělo, když přišla policie. 04.05.2016


Svým prohlášením jasně dokázala, že Bruselská říše je řízena z Berlína a bruselské figurky jen tu nechutnou děvku Angelu poslouchají. Otevřené hranice totiž znamenají likvidaci Evropy hordami mu-slimáckých přivandrovalců, kteří nás táhnou do Evropy vyvraždit do jednoho.

video : Britský politik to nandal celému Evropskému parlamentu

Merkel, která přicestovala do Říma na páteční předání letošní Mezinárodní ceny Karla Velikého papeži Františkovi, se včera odpoledne setkala s italským premiérem Mattem Renzim.

video : Lidi nás oběsí a budou v právu. Godfrey Bloom v EP.

Vetřelcům stačí spáchat zločin, aby mohli zažádat podruhé o azyl

i potom, co jim byl předtím zamítnut!



Obrovský vztek zažívá v současné době Rakousko, kde neúspěšný žadatel o azyl z Keni umlátil železnou tyčí ve Vídni místní ženu [1]. Jak dnes uvedla německá ARD, hlava ženy byla po útoku natolik znetvořená, že identifikace byla schopná jen její kamarádka, která šla po ulici s ní a při útoku odběhla opodál a zavolala policii. Přesto však bude nařízena pitva, protože rodina a příbuzní nebyli schopni ženu podle obličeje identifikovat a identifikaci musí provést osoba z rodiny.

video : Lidi nás oběsí a budou v právu. Godfrey Bloom v EP.
Tento hrozivý čin se zdá jako naprosté šílenství duševně nemocného člověka. Ovšem pouze na první pohled. Nyní se ukazuje, že ze strany útočníka mohlo jít o úmysl. Jak zaznělo v reportáži ARD, rakouská policie prověřuje variantu, o které se mezi odborníky na kriminalitu hovoří už delší dobu. Podle současných evropských předpisů platí, že pokud je cizinec na území EU odsouzen za spáchání trestného činu a je poslán do vězení, může po odpykání trestu znovu požádat v té samé zemi o azyl, a to i tehdy, pokud jeho žádost byla již jednou odmítnuta před spácháním trestného činu. Jde totiž o to, že odsouzený může z vězení požádat znovu o azyl a skrze právníka dokonce i v ostatních zemích EU.
vetřelec plive na ženu
Pokud tedy žadatel o azyl neuspěje v jedné zemi EU, měl by být deportován do země svého původu. Jenže to se neděje. Odmítnutý žadatel se tak stává v Evropské unii tzv. nelegálem, a to je velmi tvrdý život, neboť osoba potom nemá nárok na sociální dávky v žádné zemi. Migranti však objevili kličku v evropském právním systému, která je opravdu děsivá. Pokud odmítnutý žadatel o azyl spáchá zvláště závažný trestný čin s dlouhou dobou odnětí svobody, otevírají se mu netušené možnosti. Během výkonu trestu se naučí jazyk. Obvykle se vyučí i nějakému řemeslu, minimálně se naučí číst a psát. Během výkonu trestu spolupracují hlavně věznice v Německu a Rakousku s neziskovým sektorem, který pomáhá trestance tzv. resocializovat a vzdělávat. Na konci trestu potom pomáhají hledat odsouzeným práci.

video : Úsvit. Máme řešení II
Vraždou k získání azylu!
Nelagálové a cizinci tak mají potom možnost skrze neziskovky a jejich právníky žádat znovu o azyl, i když už byli jednou odmítnuti. Stát potom má na výběr dvě možnosti: Buď opravdu napodruhé udělí cizincovi azyl, anebo neudělí a cizinec na to konto opět spáchá trestný čin a opět se nechá na státní náklady živit. Zejména ve Švédsku se tento systém zneužívá v tak obrovské míře, že se Švédsko před lety rozhodlo, že než aby cizince živilo ve vězeních, raději jim udělí azyl. Poskytnutí dávek sociální pomoci člověku s azylem totiž stojí jen jednu třetinu toho, co náklady na výkon trestu cizince ve věznici.

video : Hašek: Noční vlci? Aféru vyrábí média. Padlé osvoboditele jsme uctili společně i s ruským konzulem
v Rakousku jsou momentálně vetřelci větší problém, jak v Řecku
Migranti tak objevili nový způsob, jak se nechat v EU živit. Stačí někoho zabít. Návrat do vlasti pro ně totiž nepřipadá v úvahu, protože bydlet v chatrči a jíst kukuřičné placky a pít vodu z řeky je mnohem horší, než luxus věznic v západní Evropě, kde mají televize, videohry, sportoviště a tělocvičny, a kde je bohatá strava, naučí se jazyk lépe a zadarmo. A kromě toho se naučí i spoustu zajímavostí z podsvětí, jak vybírat byty, krást auta, dělat kasy atd. Vrcholem absurdity je potom fakt, že když je žadatel o azyl v EU odmítnut, musí se deportovat sám a na vlastní náklady, které obvykle nemá. Deportace na náklady státu totiž probíhá jen tehdy, pokud domovská země deportovaného slíbí, že po něm doma bude vymáhat náklady na deportaci. A to v případě rozvrácených zemí v Africe nebo na Blízkém východě nehrozí. Zkuste deportovat člověka do daleké Keni a potom na tamní vládě vymáhat náklady za deportaci. A teď si zkuste spočítat, kolik by stála deportace 10,000 Keňanů. Nebo půl milionu Iráčanů v Evropě.

video : ochrana majetku. močuvku na ně a je po vetřelcích
Deportace na papíře
Takže dnes se deportace v EU provádí způsobem „de jure“, to znamená pouze na papíře. Běženec dostane do ruky papír o „vyhoštění“ ze země č. 1 a má 24 hodin na opuštění státu. A tak se přesune přes hranice vedle. Tam může zase požádat o azyl. A tak pořád dokola. Ale toto přesunování ve skutečnosti nefunguje moc dobře, protože to stojí obrovské peníze a migranti přišli do EU za dávkami, ne za azylem. To sice zní divně, ale vystihuje to situaci přesně. Takže odmítnutý azylant v Rakousku, když už nemá peníze na přesunutí se jinam v EU, spáchá trestný čin a nechá se zavřít na náklady státu. To mu vyřeší existenční problém. Ve věznici dostane všechno grátis, včetně vzdělání, za které by jako legální azylant musel něco platit ze svých dávek. Nebylo by to moc, ale minimálně stravu by musel platit.
ale i v Rakousku už konečně chápou, že jsou vetřelci ZLO!!!!
Není se potom čemu divit, že migrant z Keni vezme lešenářskou trubku, jde po ulici a když narazí na první oběť, která se nebude moc bránit, rozmlátí jí hlavu a zabije ji. Tím dostane ve věznici status nedotknutelného, protože věznice ho jako migranta bude muset dát na speciální oddělení s nadstandardem, aby ho rasističtí a xenofobní vězni nezabili. Oddělené úseky věznic zavedlo Německo už minulý rok. Násilníci, kteří se dostanou do německých věznic z ulice jako migranti, jsou odděleni od klasických německých vězňů z bezpečnostních důvodů. O migranty se starají neziskovky, které mají přímo ve věznicích své pobočky a studijní centra.

video : Welcome to Švédsko
Dítě udělané německé ženě je cestou k německým papírům!
Úplně novým trendem mezi migranty v Německu jsou teď porody. Pokud rodina migrantů porodí v Německu dítě, tak deportace rodiny nebo odmítnutí udělení azylu se odsouvá do říše snů, protože v takovém okamžiku už nelze rodinu deportovat nebo nedat jí azyl, protože takového úředníka by lidskoprávní agentury v Německu roztrhaly a dohnaly k demonstrační sebevraždě. Úplným extrémem je potom případ z Kolína nad Rýnem, kde migrant znásilnil ženu z katolické rodiny, která se rozhodla nakonec dítě si ponechat z důvodů víry, která zakazuje potraty a muslim, kterému byl zamítnut azyl, se teď přes právníka domáhá otcovství a statutu azylanta z důvodu, že je otcem německého dítěte.
To nic nemění na tom, o čem na AE News už tak dlouho hovoříme. Migranti přišli nás Evropany pozabíjet a nepotřebují k tomu zbraně. Stačí jim tyč, kterou vezmou někde na stavbě a s ní rozbijí hlavu náhodně vybranému kolemjdoucímu a rozsekají mu lebku do takové podoby, že vlastní rodina není potom schopná identifikace a určení totožnosti oběti. V rámci multikulti a „evropských hodnot“ nás muslimové z Afriky a Asie přišli pozabíjet a utlouct stavebním materiálem. To je realita. A naše evropská humanita na to reaguje tím, že naše vrahy živíme ve věznicích, platíme jim sociální a zdravotní pojištění, vzdělání, školné a inkluzi, aby mohli znovu zpoza mříží žádat o azyl, pořád dokola. A co říct závěrem? Že podle názorů manistreamu je největší hrozbou pro Evropu prý Rusko!
Psali jsme : 

Video.Duševní prostitut a lhář z ČT Lukáš Dolanský to schytal od Michala Haška za lži o Nočních vlcích











zdroj : http://aeronet.cz/

čtvrtek 5. května 2016

Video.Duševní prostitut a lhář z ČT Lukáš Dolanský to schytal od Michala Haška za lži o Nočních vlcích

PRAHA | Hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek si stoupl po bok Nočních vlků, aby uctil památku padlých. Hned na to jsi jej na grilování pozvaly kundičky a kundy z České televize. V Událostech a komentářích dostal na starost grilovat hejtmana Haška Lukáš Dolanský, který se chová jako svazák s vylízaným mozkem a po kastraci – Takový proamerická presstitutka.

Michal Hašek oponuje veřejnoprávní mrdce | reprofoto: mediální žumpa plná hnoje a sraček ČT24

A začala estráda, kde hlupák Dolanský vůbec nemaskoval, že pracuje jako demagog a lhář a začal Jihomoravskému hejtmanovi vyčítat, že se sešel s extremisté, kteří jsou na sankčním seznamu Spojených států (SS) a jak si to může dovolit a podobně. Dolanský se změnil v jeden velký konečník a kálel do veřejnoprávního mediálního prostoru jedno lejno za druhým.

video : Václav Havel. Pravda a Láska a bla bla bla


Hejtman Hašek kontroval: „Já si myslím, že Noční vlky mediálně vyrábějí česká média. Já jsem tam viděl asi dvacet ruských motorkářů. Byli tam ale i čeští a slovenští motorkáři, ale o těch vy mlčíte. Já jsem se poklonil oběti padlých vojáků ze druhé světové války… Vzdal jsem čest tomu, že v dubnu 1945 padli za svobodu Jihomoravského kraje a za svobodu Československa,“ zdůraznil hned v úvodu. Památce padlých se poklonil s ruským generálním konzulem v Brně a odmítá, aby se z toho dělalo nějaké divadlo, informují ParlamemtníListy.cz.

video : Úsvit. Máme řešení II

„Těch dvacet lidí má pasy, musí projít kontrolami a je to nesrovnatelné s tím, že do Německa přišlo přes milion lidí a o tisících z nich v podstatě nic nevíme,“ narážel Hašek na to, že ČT Noční vlky kritizuje, když splnili všechny nezbytné procedury k návštěvě naší země, ale na druhou stranu kriminálníky, vetřelce a parazity, kteří táhnou do Evropy nelegální a tím porušují zákony, ČT obhajuje. Proč? Jednoduché: Česá televize je kanál plný zmrdů, kteří za naše peníze, nám vymývají hlavu americkou propagandou. Kdy se najde Nero a vyřeší Kavky?

video . S pokutami za neodobratie migrantov zásadne nesúhlasíme

Moderátor Lukáš Dolanský Haškovi připomněl, že Noční vlci jsou na sankčním seznamu SS, protože se tento motorkářský klub přihlásil k anexi Krymu Ruskem, píšou o lži mrdky z ČT ParlamentniListy.cz. Krym nebyl nikdy anektován, jen se svobodně jeho občané rozhodli vyhlásit nezávislost na nacistické Ukrajině a připojit se k Ruské federaci. To vše na základě svobodného referenda a v souladu Charty OSN na sebeurčení. Slova o anexi jsou jen lži zločineckých SS a podobných mentálních potratů jako je sračkometař Dolanský.

„Pane redaktore, vy lžete divákům České televize. Tady toto byli lidé, kteří byli vpuštěni do schengenského prostoru, a já věřím příslušným orgánům na hranicích EU, které je prověřily,“ okřikl Hašek Dolanského. Ten si to ovšem nedal líbit: „Já si vyprošuji, abyste mi říkal, že lžu,“ ohradil se. A zopakoval, že Noční vlci jsou na sankčním seznamu a ruští motorkáři, kteří zavítali do Brna, se k Nočním vlkům hlásí. „Ale vy jste Česká televize, vy nejste tiskový orgán americké vlády,“ rozkřikl se znovu hejtman.

video : Ochrana majetku. močuvku na ně a je po vetřelcích

Zdá se mu, že je lynčován českými médii, a to jen za to, že se poklonil památce vojáků padlých na českém území, po jeho boku stálo několik motorkářů, a to je vše. Jiní lidé se prý zase fotí s tuneláři devadesátých let minulého století. „Tohle mi přijde jako náznak mediálního lynče, a to úplně zbytečného lynče,“ uzavřel Hašek své vystoupení, během kterého moderátor i hejtman zvedali hlas.


Hašek: Noční vlci? Aféru vyrábí média. Padlé osvoboditele jsme uctili společně i s ruským konzulem




Ženy se vyhýbají ve Vídni MHD kvůli kriminalitě uprchlíků!



Psali jsme : 

Itálie v šoku: Nejvyšší soud dovolil imigrantům krást









zdroj : http://www.vlasteneckenoviny.cz/





Itálie v šoku: Nejvyšší soud dovolil imigrantům krást

Itálie si možná zadělala na velký problém ohledně migrantů. Tamní Nejvyšší soud totiž vydal rozsudek, podle kterého nelze považovat za zločin, jestliže ukradnete „nevelké množství potravin za účelem ukojení hladu“. V zemi, kde se bez kontroly pohybují statisíce migrantů, mnozí s obavami očekávají, jak moc se tyto „drobné krádeže k ukojení hladu“ rozmohou.



Nejvyšší kasační soud Itálie skončil převratným rozsudkem kauzu bezdomovce, který v roce 2011 ukradl v supermarketu dva sýry a jedno balení párků v celkové hodnotě čtyři eura. Původně byl shledán vinným (ochranka jej zadržela přímo v supermarketu s ukradenými věcmi) a potrestán půlročním vězením a pokutou sto eur. Advokát bezdomovce se však odvolal a věc dospěla až k Nejvyššímu soudu, který dospěl k rozhodnutí, že chování bezdomovce nelze považovat za zločin. „Trest se nevztahuje na toho, kdo hnán nutností ukradne malé množství jídla, aby uspokojil životně důležitou potřebu jíst,“ stojí doslova v argumentaci soudu.

video : Ochrana majetku. močuvku na ně a je po vetřelcích

Nově nastavený výklad netrestání drobných krádeží potravin je sám o sobě právnicky sporný. Jak však upozorňuje Tereza Spencerová na webu Literarky.cz, ještě větší obavy však vyvolává v kontextu migrační krize. Po Itálii se v současnosti pohybují statisíce migrantů, kteří se odmítají registrovat a jakkoliv spolupracovat s orgány státu, své požadavky vymáhají často násilím a trestní právo je často jedinou šancí, jak je z EU vyhostit. Za nového výkladu se dá očekávat dramatický nárůst „povolených“ drobných krádeží za účelem ukojení hladu.

video : Václav Havel. Pravda a Láska a bla bla bla
To samozřejmě ještě více eskaluje protiimigrační nálady, které se již nyní v Itálii dost rozmáhají. Zdá se tedy, že na Apeninském poloostrově, kam se přesměrovala uzavřená „balkánská trasa“ z Turecka, bude ještě více husto.
Psali jsme : 

VIDEO Prostě střílet. Petr Robejšek už zcela bez okolků o migrační krizi








zdroj : http://www.parlamentnilisty.cz/

VIDEO Prostě střílet. Petr Robejšek už zcela bez okolků o migrační krizi

Politolog, ekonom a zakladatel Institutu 2080 Petr Robejšek diskutoval v televizním studiu s moderátorkou Martinou Kociánovou především o tom, jaká možná řešení má současná migrační krize. Nahrávka besedy je dostupná na serveru Youtube.com.


Lídři zemí EU se před časem s Tureckem dohodli, že uprchlickou krizi zvládnou. „Věříte tomu?“ zeptala se Robejška moderátorka Martina Kociánová. „Určitě ne. Když se hlavy států dohodnou, že něco zvládnou, tak už je to samo o sobě trošku problematické. Protože to znamená, že jejich zájmy jsou víceméně identické, není tam nic, co by rušilo to zvládnutí. A to samo o sobě není dáno, protože zájmy Turecka jsou jiné než zájmy evropských států jako takových,“ uvedl Robejšek s tím, že zmíněná dohoda byl spíš projev obvyklého politického rozumování nebo symbolické a rétorické politiky, která vždy hovoří, že situace je lepší, než ve skutečnosti je. Je to prý tendence přibarvovat věci narůžovo a to je dle Robejška chyba.

video : Václav Havel. Pravda a Láska a bla bla bla
Jak si Robejšek představuje zvládnutí migrační krize? „Když řekneme zvládnout-zbrzdit, myšleno dočasně, tak je to možné. Když řekneme zvládnout-zbrzdit trvale, tak je to problém. Druhý rozměr pojmu zvládnutí je co uděláme s těmi, kteří tady již jsou. Jak budou zacházet s tím, že jejich očekávání jsou z větší části falešná, že jsou zklamaní, a jak budeme my zacházet s jejich zklamáním? A v tomhletom ohledu je zvládnutí v mých očích nepředstavitelné.“

Na pašeráky lidí by se mělo střílet
Kociánová se jej také zeptala na to, jakou v tomto procesu dělá EU fatální chybu. Podle Robejška jich bylo víc, ale ta základní je, že si EU neuvědomuje, že řešit problém tohoto typu je třeba přímočaře. „To znamená, že je třeba použít co nejrychleji nejúčinnější postupy k řešení. A evropská politika tento přístup nepřijímá a snaží se co nejdéle kličkovat, chodit kolem horké kaše a jenom vynuceně reagovat rozumně. To znamená, správný přístup by byl od samého počátku uzavřít hranice, velice restriktivně je kontrolovat, zaútočit na sídla pašeráků lidí. Ne slovy, jak to bylo zvykem, nýbrž ozbrojenými komandy. Muselo by se, ač to mnohé pobouří, i střílet, ačkoli to je zcela normální, když jde o takovéhle lidi, kteří zneužívají nouzi jiných a vydělávají na tom ještě peníze. To všechno evropská politika neudělala. Považovala to za tabu. Teprve nyní, se ztrátou politického kreditu, dělá evropská politika totéž, co některé státy, které předtím byly dávány na pranýř. Ale teď to dělá jen napůl,“ uvedl Robejšek.

video : Děti teroristů

Domýšlet věci do konce

Upozornil, že je třeba domýšlet věci do konce. Umět si třeba představit, že v extrémním případě vám i masový vrah nebo atentátník rozhodnutý tady zabíjet lidi na potápějícím člunu může připadat jako štvaná lidská bytost, která potřebuje pomoc.
Je třeba si také uvědomit, zda je morální živit naději, že jim Západ pomůže, v tisících uprchlících, kteří jsou na cestě a v těch, kteří se na tu cestu chtějí vydat. „Někde za rohem, kde bydlím, bydlí opuštěná penzistka, která nevyjde s penězi, matka, která musí vychovávat své děti sama, a my se na to díváme a říkáme si, chudák. Co jsme udělali? A teď, protože máme spektakulární příklady toho, že lidé prchají před bombami. Tak máme najednou dojem, že potřebují pomoci více než ti ostatní. A to si nemyslím. Právě proto, že jestliže tento dojem potvrdíme, tak nakonec dovedeme situaci tam, že situace v zemích cílových bude vypadat tak, jako v zemích, odkud k nám ti lidé přicházejí. Musíme být schopni racionální úvahy a domýšlet věci do konce. A když ne průměrný člověk, tak aspoň politici. Bohužel to právě u nich vídám zřídkakdy,“ posteskl si.

video : Heidis Küken - Das kleine Küken piept (offizielles Video)
Někteří jeho kolegové přemýšlejí v tom smyslu „ono to nějak dopadne, ono se to nějak zlepší. Že všichni říkají, ono už to bude dobré a ono to dobré bude. To bych neradil, ale takových kolegů je docela velká řada,“ uvedl.

Turecký přístup je profesionálně perfektní

Odpověděl také na otázku, jaké kroky v migrační krizi by teď měla Evropa provést. „Na některé kroky je skutečně pozdě. Ale třeba radikálně, násilně zatočit s pašeráky lidí, to by pomohlo i teď. Není pozdě. Nemusíme čekat, až turecká vláda za pár miliard začne kontrolovat své území a své hranice. Kdyby šlo o její zásadní zájem, tak by to dokázala i bez těch miliard,“ uvedl.
Podle Robejška je turecký přístup profesionálně perfektní. Protože Turci využívají veškeré možnosti, které jim nabízí jejich oslabený partner, EU. „Evropané jsou slabí. Mohli by být mnohem silnější. Tuhle slabost Turci vidí a využívají. To je řemeslně dokonale provedená práce. Ale je možné ji požadovat jen proto, že ten druhý nám to umožní. To je ta základní chyba,“ upozornil.

video : Ochrana majetku. močuvku na ně a je po vetřelcích

Migranti by neměli trvat na svých specifických potřebách

Měly by být také provedeny kroky, se kterými se mělo přijít už dávno. „Měly by se týkat zejména toho, jakými způsoby chceme zajistit, aby se lidé, kteří přicházejí z úplně jiného civilizačního okruhu, zaintegrovali do naší společnosti. Jestliže přijmu vaší (moderátorky, pozn. red.) argumentaci, že utíkají o život, tak by jim nemělo přijít zatěžko akceptovat cokoli, jen aby už nemuseli utíkat o život. To znamená neměli by mít problém s tím přizpůsobit se hostitelské společnosti – která je tak hodná že je přijme – ve všech ohledech. To znamená netrvat na svých specifických potřebách. Nepožadovat něco, co si ten který vysnil – dům nebo pravidelný příjem. Nýbrž být vděčný za to, že po mně nikdo nestřílí. Že dostanu šanci žít si svůj život podle svých schopností. Ale podle pravidel hry společnosti, která byla tak hodná, že mě přijala,“ řekl Robejšek.

Migrantky by se měly naučit jazyk hostitelské země

Určité materiální výhody nebo právně občanské výhody pro migranty by měly být vázány na to, že se jejich ženy perfektně naučí řeč hostitelské země a že budou zkoušeny. „Ne že budou zkoušeny nějakými genderovými aktivistkami, které přimhouří oko. Nýbrž opravdu přísně zkoušeny, že tu řeč ovládají. Když muslimské ženy ovládají řeč hostitelské společnosti, tak mají šanci zaintegrovat se do té společnosti, která je pro ně jiná. A když se nenaučí řeč, je nepřístupná. Ten důvod, proč to považuji za tak důležité je ten, že v muslimské rodině je žena doma. A když na to přijde, může se stát, že měsíce vůbec nevychází mimo jakési národnostní ghetto, mimo tzv. paralelní společnost. Kdyby byla donucena naučit se řeč hostitelské společnosti, tak by tu byla šance nejen komunikovat s vlastními dětmi, které se tu řeč budou učit automaticky, ale i s lidmi, s ženami z okolí. Tím tu integraci posílit. To by se mělo udělat bez ohledu na to, zda se najdou tisíce právníků, kteří řeknou že se to neslučuje s lidskými právy. Tady jde o to, že lidé přicházejí v nouzi, potřebují pomoc. My jim ji dáme, ale určujeme podmínky.“

video . Sto miliónov v pohybe - ak sa mýlim, opravte ma!
Robejšek se také domnívá, že Německu se nemůže podařit silou protlačit celoevropské kvóty, protože se proti nim zvedá masivní odpor.

Západní společnost je velmi zranitelná

Závěrem upozornil, že v západní společnosti se snažíme, ať politické či ekonomické elity, optimalizovat procesy uvnitř společnosti podle vzoru švýcarských hodinek, vše musí maximálně perfektně fungovat. To znamená ušetřit kde se dá. „Dělá to společnost úžasně výkonnou, ale také zranitelnou. Já mám dojem, že západní společnosti v tomto procesu přikročily příliš daleko. Společnost sama, ta její optimalizovanost, je zdrojem nebezpečí poruch. Ve chvíli, kdy k takové poruše dojde ve švýcarských hodinkách, tak se zastaví. Jeden významný současný vědec vypráví o tomto uspoření zdrojů příkladem. „Kdybychom takto uvažovali o nás o lidech tak bychom došli k závěru, že nám stačí jedna ledvina. Že druhá ledvina je navíc.“ A to je případ o kterém hovořím, výkonová společnost funguje maximálně úsporně, ale když jedna věc vypadne, už tam není rezerva. A ta rezerva vede k poruchám, ty se řetězí. Řetězení poruch může vést velmi rychle k rozpadu společenských struktur. Představte si blackout. Vypadne energie a během tří dnů tu máme prvobytně pospolnou společnost. Během tří dnů se nemusí podařit dát blackout zase do pořádku. Tahle věc je pro mě rizikem a tím pádem i otevřeným křídlem pro případ migrantů, pro případ plundrujících band nebo hospodářskou špionáž, která tuto společnost vyvede z taktu. Zjistíme, že společnost pod povrchem hi-tech je ve skutečnosti ještě pořád prapůvodní. A to není dobré, protože v té prapůvodní společnosti rozhoduje jenom fyzická síla,“ uzavřel Petr Robejšek.

Psali jsme : 

Přivandrovalé prase zabilo ve Vídni ženu železnou tyčí