čtvrtek 5. května 2016

Video.Duševní prostitut a lhář z ČT Lukáš Dolanský to schytal od Michala Haška za lži o Nočních vlcích

PRAHA | Hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek si stoupl po bok Nočních vlků, aby uctil památku padlých. Hned na to jsi jej na grilování pozvaly kundičky a kundy z České televize. V Událostech a komentářích dostal na starost grilovat hejtmana Haška Lukáš Dolanský, který se chová jako svazák s vylízaným mozkem a po kastraci – Takový proamerická presstitutka.

Michal Hašek oponuje veřejnoprávní mrdce | reprofoto: mediální žumpa plná hnoje a sraček ČT24

A začala estráda, kde hlupák Dolanský vůbec nemaskoval, že pracuje jako demagog a lhář a začal Jihomoravskému hejtmanovi vyčítat, že se sešel s extremisté, kteří jsou na sankčním seznamu Spojených států (SS) a jak si to může dovolit a podobně. Dolanský se změnil v jeden velký konečník a kálel do veřejnoprávního mediálního prostoru jedno lejno za druhým.

video : Václav Havel. Pravda a Láska a bla bla bla


Hejtman Hašek kontroval: „Já si myslím, že Noční vlky mediálně vyrábějí česká média. Já jsem tam viděl asi dvacet ruských motorkářů. Byli tam ale i čeští a slovenští motorkáři, ale o těch vy mlčíte. Já jsem se poklonil oběti padlých vojáků ze druhé světové války… Vzdal jsem čest tomu, že v dubnu 1945 padli za svobodu Jihomoravského kraje a za svobodu Československa,“ zdůraznil hned v úvodu. Památce padlých se poklonil s ruským generálním konzulem v Brně a odmítá, aby se z toho dělalo nějaké divadlo, informují ParlamemtníListy.cz.

video : Úsvit. Máme řešení II

„Těch dvacet lidí má pasy, musí projít kontrolami a je to nesrovnatelné s tím, že do Německa přišlo přes milion lidí a o tisících z nich v podstatě nic nevíme,“ narážel Hašek na to, že ČT Noční vlky kritizuje, když splnili všechny nezbytné procedury k návštěvě naší země, ale na druhou stranu kriminálníky, vetřelce a parazity, kteří táhnou do Evropy nelegální a tím porušují zákony, ČT obhajuje. Proč? Jednoduché: Česá televize je kanál plný zmrdů, kteří za naše peníze, nám vymývají hlavu americkou propagandou. Kdy se najde Nero a vyřeší Kavky?

video . S pokutami za neodobratie migrantov zásadne nesúhlasíme

Moderátor Lukáš Dolanský Haškovi připomněl, že Noční vlci jsou na sankčním seznamu SS, protože se tento motorkářský klub přihlásil k anexi Krymu Ruskem, píšou o lži mrdky z ČT ParlamentniListy.cz. Krym nebyl nikdy anektován, jen se svobodně jeho občané rozhodli vyhlásit nezávislost na nacistické Ukrajině a připojit se k Ruské federaci. To vše na základě svobodného referenda a v souladu Charty OSN na sebeurčení. Slova o anexi jsou jen lži zločineckých SS a podobných mentálních potratů jako je sračkometař Dolanský.

„Pane redaktore, vy lžete divákům České televize. Tady toto byli lidé, kteří byli vpuštěni do schengenského prostoru, a já věřím příslušným orgánům na hranicích EU, které je prověřily,“ okřikl Hašek Dolanského. Ten si to ovšem nedal líbit: „Já si vyprošuji, abyste mi říkal, že lžu,“ ohradil se. A zopakoval, že Noční vlci jsou na sankčním seznamu a ruští motorkáři, kteří zavítali do Brna, se k Nočním vlkům hlásí. „Ale vy jste Česká televize, vy nejste tiskový orgán americké vlády,“ rozkřikl se znovu hejtman.

video : Ochrana majetku. močuvku na ně a je po vetřelcích

Zdá se mu, že je lynčován českými médii, a to jen za to, že se poklonil památce vojáků padlých na českém území, po jeho boku stálo několik motorkářů, a to je vše. Jiní lidé se prý zase fotí s tuneláři devadesátých let minulého století. „Tohle mi přijde jako náznak mediálního lynče, a to úplně zbytečného lynče,“ uzavřel Hašek své vystoupení, během kterého moderátor i hejtman zvedali hlas.


Hašek: Noční vlci? Aféru vyrábí média. Padlé osvoboditele jsme uctili společně i s ruským konzulem




Ženy se vyhýbají ve Vídni MHD kvůli kriminalitě uprchlíků!



Psali jsme : 

Itálie v šoku: Nejvyšší soud dovolil imigrantům krást









zdroj : http://www.vlasteneckenoviny.cz/





1 komentář:

  1. c
    ten dolansky snad bere výplatu v dolarech, to má být reprezentant nezávisle televize,novinář má snad být nezávislý...jsem znechucena


    OdpovědětVymazat