pátek 30. září 2016

Lucie Hašková. Podvodnice? Dluží peníze, které nechce vracet...


TVÁŘIČKU JAK DĚŤÁTKO. MYSL JAKO SATAN


Je to více jak rok, co se tato osoba ukázala veřejnému životu. Nikdo nevěděl kdo je, nikdo já neznal. Ale to nebyl žádný problém. Postavila se před lid a hlásala co si lidi mysleli, ale bojí se říct nahlas. 

Začala pořádat demonstrace,a už tehdy si začala půjčovat peníze. Matně si vzpomínám, že tenkrát vyzvala své příznivce o zasílání peněz na soukromí účet, aby mohla zaplatit aparaturu. Možná toho bylo více, netuším. Už tenkrát to bylo špatně, protože účet nebyl transparentní, a tím pádem byla nulová kontrola jak se bude s penězi zacházet. Ale byla tu myšlenka a bylo potřeba demonstrace svolávat a postavit lidi na nohy.

Spojení s Jiřím Černohorským, který se dostal do podvědomí Českého národa svým vystoupením na demonstraci v Brně, kde ostře odsoudil postoj Policie, a druhou stranu. Stranu tupců, tedy stranu sluníček. Poté spojení s p. Okamurou a společné pořádání dalších demonstrací .

Už tenkrát naše stránka Welcome to Reality jasně a důrazně vystupovala proti této osobě, protože jí prostě nevěřila. Faleš jí koukala a kouká z očí. Její neprofesionální chování, vystupování. Neschopnost se lidem podívat do očí. Neustále se měnící lidí v jejím okolí a přibývající záporné hlasy na její osobu nám dávali za pravdu.

Rok se z rokem sešel a tato nepolitická a hlavně NEVOLITELNÁ osoba kandiduje za Národní Demokracii, myslím, že ve středočeském kraji ( pokud se pletu, opravte mě. nehodlám to hledat). Odkopla všechny, kteří jí dostali na vrchol, kteří jí pomohli, dokonce snad i Jirku Černohorského, který se jí zastával vždy a všude, takzvaně šel proti všem. HA HA.

S čím asi Lucie nepočítala, bylo, je to, že i její temné stránky vyjdou najevo. Nepočítala s tím, že lež má krátké nohy, i když nás to maminky učili už od školky. Nepočítala s tím, že se lidi začnou bránit, a její lži, potažmo podvody zveřejní. A tak se na světlo dostala její registrace-neregistrace spolku za Bezpečnou zem, o kterém tvrdila, že je registrován, ale není. A jako poslední paráda z dílny této podivné osoby vyšel dluh, který má, ale nehodlá zaplatit a věřiteli dokonce nadává a uráží ho..

Nevážená osobo Lucie Hašková : TÍMTO VÁS VYZÝVÁME O OKAMŽITÉMU VRACENÍ CELÉ DLUŽNÉ ČÁSTKY. OKAMŽITÉ PÍSEMNÉ OMLUVĚ VĚŘITELI. OKAMŽITÉMU ODSTOUPENÍ Z POLITICKÉHO A VEŘEJNÉHO ŽIVOTA a také k vyjádření se, k celému incidentu z Vaši strany.