pondělí 13. července 2015

Hrdinové riskují životy, aby zachránili sexuální otrokyně ISIS. Teroristé je krutě znásilňují

Odvážně zformovali skupinu odporu a riskují vlastní životy, aby pomohli ženám, které zažívají ve spárech ISIS hotové peklo. Nebohé sexuální otrokyně teroristé znásilňují, bičují, a když je přestanou bavit, tak je klidně ukamenují.


Pracují tajně přímo v řadách ISIS. Teroristé o nich nemají ponětí, pokud by je dopadli, hrozilo by těmto mužům před krutou smrtí ještě krutější mučení. Radikálové z ISIS neznají slitování. A jejich sexuální otrokyně, často ještě nezletilé, jim dopřávají ukojení.
Drsně je znásilňují, bijí je a ze zbraní jim střílejí i do vagin a análů. Nebohé ženy pak musí nosit pleny, aby mohly teroristům prát a vařit. Naštěstí jim nyní v Rácce, hlavní baště teroristů, svitla naděje. Desítky týraných a znásilněných žen už osvobodila skupina hrdinů.
Po nocích je tajně „pašují“ z města a odvážejí na syrskou hranici s Irákem, odkud pak ženy míří do uprchlických táborů. „Jsou zoufalé, aby se dostaly k mobilům a zavolaly svým blízkým, že jsou naživu, prohlásil Edward Watts, režisér dokumentu o osvobozování sexuálních otrokyň.
Jenom loni v srpnu teroristé z ISIS unesli ze severního Iráku 3000 mladých dívek a žen, které si zotročili. Některé z žen muka nevydržely a raději spáchaly sebevraždu

Žádné komentáře:

Okomentovat