pátek 6. května 2016

Svodka brutální kriminality páchané muslimskými vetřelci ve Vídni

VÍDEŇ | Přinášíme Vám svodku brutální kriminální činnosti, kterou páchají přivadnrovalí vetřelci z muslimských zemí ve Vídni. Vypadá to, že „Zlaté jablko,“ dobyli. Kdy povstane nový Jan Sobieski, který tu verbež vyžene zpět do nor a děr Blízkého Východu? Výčet o hrůzách v Rakousku sestavil server Českého portálu euRABIA.cz.


Nechci, aby se moje dcera stala dalším „ojedinělým“ případem imigrantského znásilnění!

Bruck | Vozím dceru do školy autem. Nechci, aby se stala dalším „ojedinělým“ případem znásilnění migranty,“ konstatuje obyvatelka dolnorakouského Brucku, poblíž kterého leží tábor pro přivandrovalé vetřelce.


A není sama. Ženy a dívky se zde již bojí chodit na nádraží a dojíždět vlakem, neboť se v jeho okolí potloukají migranti, volají na ně oplzlosti a gestikulují sprosťárny. A co na tuto novou multikulturní realitu a stížnosti občanů říká státní a místní správa?
Politicky korektně to svině bagatelizují, že tu „nějaké problémy byly“ a že policie je vyřešila, a že znásilnění jsou jen „ojedinělá“.


Do práce už nedojela. Znásilnil ji mu-limácký vetřelec

Linec | V pátek ráno na autobusové zastávce v Linci sexuálně napadl 35-letý Alžířan 40-letou Rakušanku. Ta se statečně bránila, zlomila mu nos, na to ji kriminální zmrd zmlátil do bezvědomí, a pak už byla jen zpráva v novinách, že v půl osmé ráno v křoví u zastávky lidé našli dobitou ženu s těžkým pohmožděním obličeje, přičemž byla nahá v oblasti genitálií. Pokus o znásilnění utajen.


Policie dopadla Alžířana v nemocnici, kam se přijel nechat ošetřit. A ukázalo se, že se nejednalo o jeho první případ.

Masová bitka s odpornými vetřelci ve Vídni

Vídeň | V sobotu kolem půlnoci se ve vídeňském zábavním parku Prátru strahla hromadná bitka s migranty. Na místě zůstal Alžířan s těžkým poraněním hlavy.

Přivandrovalé trio olupovalo důchodkyně

Simmering | Trio přivandrovalců v březnu a dubnu přepadávalo v Simmeringu a Favotitenu důchodkyně. Zejména jim strhávali z krku řetízky. Pokud jste se také stali obětí, Zemský kriminální úřad Vídeň Vás vyzývá, abyste mu to nahlásili.

Psali jsem : 

Video. Nechutná kunda Merkel: Udělám vše pro to, aby se nezavíraly hranice









zdroj . http://www.vlasteneckenoviny.cz/

Žádné komentáře:

Okomentovat