pátek 6. května 2016

Diktátor a vrah Erdogan prosazuje na místo premiéra Turecka svého zetě

Bude premiérem Turecka terorista Islámského státu?



ANKARA | Tureckého ministra energetiky Berata Albayraka, zetě prezidenta Recepa Tayyipa Erdogana, pokládají za nejpravděpodobnějšího kandidáta na místo premiéra, informuje Deutsche Wirtschafts Nachrichten. A právě zeť vraha Erdogana je osoba, která od Islámského státu nakupuje ropu, kterou IS krade na severu Iráku a Sýrie, tím přímo podporuje tuto teroristickou organizaci. Současný premiér Ahmet Davutoglu podal demisi.


Mezi favority na toto místo zmiňují i ministra dopravy Binali Yildirima, avšak šance Albayraka na získání této funkce jsou mnohem větší, zdůrazňuje německý list, který cituje zpravodajská agentura Sputnik. Erdoganova kádrová politika se vyznačuje nedůvěrou ke všemu a každému, členové rodiny jsou ale prozatím výjimkou, zdůrazňuje autor článku.

Albayrakova kandidatura není výhodná jen kvůli jeho příbuzenskému vztahu s prezidentem. Jako ministr energetiky pomáhal prezidentův zet soustřeďovat v rukou Erdogana a jeho rodiny celé odvětví, které je mimořádně důležité pro nejvyššího představitele Turecka s přihlédnutím k pochybné roli Erdoganova syna Bilana v ropných transakcích s Islámským státem, připomíná Deutsche Wirtschafts Nachrichten. 


Právě syn a zeť Erdogana měli být zločinecky spojení v rámci legalizace ukradené ropy – Syn prašivého psa a turecké děvky Erdoganových nakupoval a zeť vše jako ministr legalizoval.

Vypadá to, že se Erdogan hodlá vyhlásit osmanským Sultánem v Turecku. Měli by si jej proto Turci raději ihned pověst za hlavu na špagátek.

Psali jsme : 

Svodka brutální kriminality páchané muslimskými vetřelci ve Vídni







LAJKUJ SDÍLEJ KOMENTUJ 

zdroj : http://www.vlasteneckenoviny.cz/

Žádné komentáře:

Okomentovat