středa 16. prosince 2015

Bestiální štváč Jiří Černohorský promluvil o těch, které nenávidí

V sobotu 12. prosince 2015 na Hradčanském náměstí v Praze zazněl jeden z nejfanatičtějších projevů, jaký tato republika ještě nezažila. Projev plný nenávisti a hrozeb zněl z úst Jiřího Černohorského, zakladatele skupiny Čest, svoboda, respekt.




Bylo to štvaní nejvyššího kalibru. Nenávist vůči příznivcům imigrační politiky dosáhla svého vrcholného stupně. Nad Hradem burácel řev fanatika se zatemněnou myslí, který hrozil premiéru Bohuslavu Sobotkovi a ministru za lidská práva a rovné příležitosti Jiřímu Dienstbierovi mladšímu přímou likvidací. O místopředsedovi vlády Pavlu Bělobrádkovi posměšně prohlašoval, že mu „kape na karbid“ a všechny tři politiky do jednoho označil za verbež.
Nejvíc Jiřího Černohorského dopálilo, že si v této zemi někdo dovolil sepsat petici požadující odvolání prezidenta Miloše Zemana. Ač se jako xenofobní štváč často hájí právem na svobodu slova, těm druhým jí však rozhodně dopřávat nebude. Organizátora petice označil za 25-letého spratka, který sesbíral 11 tisíc podpisů.
Nešetřil slovy ani nad sluníčky. Prý má sluníčko rád, ale tohle jsou zrádci. Načež znovu hřměl, že Jiřího Dienstbiera jednoho dne sundají a začal volat po okamžitém uzavření státních hranic.
Opřel se i do Karla Schwarzenberga. Sám ho chtěl v prezidentských volbách volit. Všem přítomným se za to ihned omlouval a předstíral jisté opovržení nad sebou samým, jak ho to tenkrát vůbec mohlo napadnout. Naštěstí prý musel být během voleb v práci, a tak mu svůj hlas do urny nevhodil. To osudové štěstí rozhodně neskrýval. Dnes na Hradě provolával, že Karel Schwarzenberg je šašek a jak toho Rakušáka v naší zemi nikdo nechce.
Aby si přiklonil přítomné ještě víc na svou stranu, vzal si na pódium 15-letého kluka. Tvrdil, že ho zná, ale jednou ho oslovoval Péťo, podruhé zase Honzíku. Předstíral falešnou humanitu, když volal po podpoře osamocených matek s dětmi. Nezapomněl ani na seniory, na které se v této zemi z vysoka kašle, zatímco politici si právě rozdávají 220 milionů jako odměnu.
Až bude Jiří Černohorský politikem, bude si za odměnu dopřávat krvavou lázeň svých politických odpůrců a na svobodné matky už si ani nevzpomene!

Projev p. Černohorského

Názor si udělá každý sám


Žádné komentáře:

Okomentovat