pátek 18. září 2015

Dienstbier se zbláznil a měl by pelášit do blázince

jelikož řekl k migrantům: Solidárně a klidně jich můžeme vzít i 15 tisíc


autorka článku Eva Valerie Maxová

Ministr pro lidská práva, rovné příležitosti a legislativu Dienstbier s vážnou tváří na své tiskovce oznámil, že Česká republika musí být solidární a nehledě na kvóty by mohla přijmout až 15 000 uprchlíků.
Zdá se, že pan ministr našich utlačovaných spoluobčanů a dlouhodobě nezintegrovaných Romů pocítil potřebu o sobě, opět v rámci špatně udělaného PR, dát vědět. Naposledy pobavil, když chtěl protlačit úchylný gender do slabikářů našich prvňáčků. Teď jsou u něj na programu všemi oblíbení váleční uprchlíci.
Hosana, otvírá se brána! Mírumilovní uprchlíci se dnes vlámali přes maďarské hranice a to bylo nuceno proti nim nasadit slzný plyn a vodní děla. Smečka zdivočelých jedinců házela ze srbské strany po příslušnících policie klacky a kovové trubky a s řevem se dožadovala vstupu na území Maďarska. Což je svým způsobem pochopitelné. Pokud zacálovali slušné peníze, dostali mapku Evropy s tím, že přes Maďary mohou, nehodlají se na cestě za hojností a štědrými německými sociálními dávkami smířit s faktem, že tudy cesta nevede! Alláhu akbar!
To, že je situace u našich hranic vážná konečně docvaklo už i našemu ministru vnitra Chovancovi, který si na rozdíl od Mr. Dienstbiera, narozeného v americkém  Washingtonu, zřejmě připomněl své původní kořeny a uvědomil, že je Čechem a jako takový by měl ze své politické funkce svou zemi hájit a zasadit se všemi dostupnými přostředky o její ochranu.
Ministr Chovanec svým postojem v očích veřejnosti značně stoupl na ceně, zatímco jeho kolega Dienstbier se ocitl v politicko-lidsko-právní křeči a osamění, a to jako politik, žijící zřejmě v mediálním vakuu, kdy nepolíben reálnými zprávami o evropském uprchlickém dění, souvisejícím s invazí nezvaných hostů, vyhlásil dnes zcestné sluníčkářské bláboly typu:
„Solidarita na celoevropské úrovni bude nezbytná. …Myslím, že bychom zvládli i násobná množství uprchlíků….Byli bychom schopni přijmout i násobné množství, sedm až patnáct tisíc lidí. Česká republika i při různých migračních vlnách v minulosti takové množství uprchlíků bez problémů přijala.“
„Už jenom v tuto chvíli bychom byli s pomocí průmyslových podniků schopni přijmout a integrovat možná sedm až 15 000 lidí a nebyla by to vůbec nezvladatelná záležitost.“
„Je potřeba nabídnout nejenom restrikce, ale i příjemnou tvář.“
Ministr staví na vynucené solidaritě ze strany dnešní  rozkládající se, nejednotné Evropské unie, připomíná Čechům uprchlickou krizi z Balkánu, známou mimo jiné Havlovým „humanitárním bombardováním“ Srbska,  které si následně vyžádalo oběti i z řad civilistů. Reaguje ale i na nabídku Svazu průmyslu a obchodu zaměstnat u nás až 5 000 prácechtivých Syřanů.
Zde humanista Dienstbier vizionářsky odhaduje:
„Vyžadovalo by to spolupráci průmyslových firem, ale i obcí, ve kterých mají fabriky. Je třeba zajistit ubytování, výuku jazyka a celou řadu dalších otázek. Byl by to ale dobrý předpoklad. To, že má někdo práci, je jeden ze základních integračních předpokladů.“
A tohle je dobré od ministra pro lidská práva slyšet. Česká veřejnost se dnes dozvěděla pravdu.
Tento muž, šéf na ministerstvu zbytečných záležitostí, má pod sebou Agenturu pro sociální začleňování Romů a dozoruje Romskou Strategii 2020. Práci jeho ministerstva otřížím zrakem sleduje Amnesty International, Evropská komise i OSN. Sypou peníze a čas od času nás kybicují, protože naši Romové nejsou stále dobře začleněni, každodenně se setkávají se s diskriminací a nepochopením majority.
I proto potřebují a mají svého osvíceného ministra. Ten by se tudíž neměl nechat rozptylovat islámskými uprchlíky, s nimiž se na rozdíl od špatně mluvících Romů ani nedomluví, natož aby se snad studiem Koránu snažil pochopit jejich „mírumilovné“ náboženství, jejich skryté úmysly a jasné cíle. Proromský ministr se musí především plně a zodpovědně  věnovat našim Romům!


Musí se vrátit do reality a veškerou svou pozornost  dnes a nejen dnes zacílit ne na integraci UPRCHLICKOU, ale integraci ROMSKOU. Jelikož on je tím nejvyšším, vyvoleným a zaslouženě honorovaným lidsko-právním expertem u nás.
I když je třeba si připustit, že současná invaze uprchlíků obohatila ministra Dienstbiera o jedno velmi důležité zjištění.
Teprve v souvislosti s muslimskými uprchlíky si  ministr Dienstbier uvědomil, jak úspěšně zintegrovat naše české Romy.
Nestačí jen podporovat parazitující neziskový sektor, sepisovat v pětiletkách nekončící statě o romské integraci a krčit rameny v případě opakovaného neúspěchu!
Je třeba vyjít ze základní teze, kterou  ministr Dienstbier dnes nahlas a veřejně vyslovil.
„To, že má někdo práci, je jeden ze základních integračních předpokladů.“
Lačho džives, Romale! Váš ministr konečně ví co s vámi!



Žádné komentáře:

Okomentovat