pátek 18. září 2015

Baba Jaga Merkel by měla jít před trestní tribunál

či být zavřena do blázince


bubák

To má být politička, která řídí nejpočetnější evropský národ a osobuje si právo být hlavním lídrem Evropské unie? Rozhodně ne!!
Diletantismus, kterým tato dáma vládne při řešení závažných problémů starého kontinentu, je hodně vzdálen rozumovému chápání. Přidáme-li k tomu významná nadnárodní média, která se chovají jako sprostá prostitutka v nejšpinavější ulici městské periférie, pak tu máme namíchaný pěkně jedovatý koktejl schopný otrávit celou Evropu.
Kterákoliv obyčejná bába od škopku by disponovala větším rozhledem a schopností přistupovat k řešení uprchlické krize realisticky. Jeden den zve uprchlíky k prostřenému stolu, aby druhý den jim zabouchla dveře před nosem. Politickým selháním na nejvyšší úrovni je provázen i problém Řecka nebo Ukrajiny. Jak řecký, tak i ukrajinský problém hnije a stále více smrdí, protože její „sluníčkářské vládnutí“ postačuje leda tak k prosazení zákazu pomazánkového másla nebo zveřejňování fotografií budov bez souhlasu majitele.
Média nám systematicky vyplachují hlavu, ruší diskusní fóra a kriminalizují každého, kdo jen projeví jiný názor. V dnešní době, mít vlastní názor, je téměř zločin. Evropská unie začíná připomínat Sovětský svaz v době studené války a jako mocenský nástroj slouží propaganda, která si nezadá s tím, čím nás krmili komunisté v Rudém právu. Novináři hromadně sahají k odporným praktikám za hranicí vkusu, kdy nám přináší fotografie utopeného chlapce, jako výraz utrpení uprchlíků, který má změnit svět. Teď, když vyšlo najevo, že otec chlapce, který utopil kromě celé své rodiny i děti jiných rodin, byl sám pašerákem lidí a obchodníkem s lidským neštěstím, jsem neviděl jediného novináře, který by se za tento sprostý novinářský přehmat omluvil.

Nyní, když Merkelové evidentně proudí voda do bot, snaží se odvést pozornost kritikou zemí, které se k problému postavily čelem. Místo, aby zastavila vodu z přetékajícího bazénu, hledá kbelíky a hadry. Vydírání, které přichází z německé strany, značí animozitu celého německého vládnutí. Čím déle tato dáma bude u kormidla, tím hůře pro Evropu a její okolí bude. A následky mohou být fatální. Nástup radikálních politických uskupení, rozpad Evropské unie a k válce už není daleko.
Tato dáma by měla být zavřena do blázince nebo postavena před trestní tribunál.

Žádné komentáře:

Okomentovat