středa 30. září 2015

KOMUNISMUS S TVÁŘÍ ISLÁMU

Při zběžném pohledu se normálnímu člověku zdá, že se jeho představitelé zbláznili. Řeší se marginálie (jinak blbosti) typu elektronických pokladen a toho, zda a kde se smí a nesmí kouřit, zatímco kolabuje celý právní systém a Evropou se valí hordy tak zvaných uprchlíků, kteří si dle množících se zpráv vybírají peníze prostřednictvím právě těch mobilů, o kterých se všichni diví, pročpak je sakra mají a nač....no, dostávají na ně přístupové kódy k výběrům z Western Union, že...

Klára Samková

To, co je prohlašováno z oficiálních – jak českých, tak ale zejména evropských míst za realitu a správné počínání, je něco, co by ještě před sto lety přimělo každého sedláka vytáhnout ze stodoly kosu, i když by bylo dávno posečíno a cep, i když by bylo dávno vymlácíno.
Člověku to nedá a musí se ptát, co a proč se to vlastně děje, a proč vlády zejména západních států i představitelé Evropské unie se chovají jako banda sebevražedných šílenců, kteří se za každou cenu rozhodli přivést své národy do záhuby.
Bylo by pošetilé předpokládat, že na politické špičky Evropy sedla nějaká mutace malárie se spavou nemocí dohromady a způsobila jim jiné vidění reality. Nejsou hloupí, to naopak, nejsou nevzdělaní, to naopak a rozhodně mají přístup k informacím. Tedy znovu a znovu je nutno se ptát PROČ.
Nabízím odpověď.
Je to proto, že...
pádem železné opony marxismus přetekl na Západ, kde už na jeho rozvoji a realizaci od konce 60. let makala celá pokroková intelektuálská generace. Pamatujete bouřlivý rok 1968? Ne ten u nás, ale třebastudentské bouře ve Francii. Zakládání maoistických buněk, a taky následující rudé brigády. Tak tahle generace, ta je dnes u vlády. A to tak, že všude, včetně USA a včetně rádoby pravicových stran jako němečtí CDU a britští Konzervativci. Jejich ideovým cílem je to, co bylo vždy: totální likvidace kapitalismu, potažmo údajně zvrhlé západní civilizace. Jak jinak mohl v GB najednou vyplavat na povrch totalitní komunista jako Corbyn? Má k tomu početné podhoubí. Že to je jen nějaké zaškytnutí, jsou kecy. Strana ho zvolila obrovskou většinou a od jeho zvolení získala 62.000 nových členů.
K účelu likvidace kapitalismu byli příslušníci této „generace květinových dětí“ vždy ochotni podpořit každého, kdo má stejný cíl. Že to samozřejmě odnesou i oni, jim stále ještě nedochází. Nebo to berou jako vlastní oběť, která je nutná, jen když kapitalismus bude poražen. V podstatě to jsou stejní sebevražední atentátníci, jako jsou džihádisté.
Naprosto typickými představiteli této generace u nás je známé manželské duobolis Uhl – Šabatová. On trockista, ona.... výpis by nestačil. K tomu povedený synáček Dienstbier. K Míši Tominové Marksové je dobré si doplnit vzdělání, kdo byl jejím strýcem (viz heslo Julius Tomin) a tatínek si taky nezadal. Jak v jejím případě, tak v případě našeho nejlidskoprávnějšího ministra si květinové děti vychovaly své nástupce – a předali jim moc...
U nás však naštěstí přece jen zbyl alespoň ten „sprostej lid“, který si zachoval zdravý rozum a je po těch srpech, kosách, sudlicích a palcátech ve svých stodolách ochoten se poohlédnout. Není náhodou, že v ostatních tzv. „postkomunistických“ státech tomu je nejinak. Není to tím, že bychom s Poláky, Maďary a Slováky sdíleli nějakou úchylku. Je to tím, že naši lidé citem a svým skrytým nasazením vycítili, že islámská a tzv. imigrantská invaze není jen invazí totalitní islámské ideologie (schválně nepíši náboženství, to tvoří jen jeho menší, vlastně nepodstatnou část), ale že se jedná o návrat kruhem další totalitní ideologie, totiž té (pseudo)komunistické. A že ta nefunguje, to tedy ve všech uvedených zemí všichni ví zatraceně dobře. To, že to tak je, je velmi dobře vidět i na případu postoje k islámu a tzv. uprchlíkům v Německu. Podívejte se na to, kde vznikla Pegida: v Drážďanech, že... podívejte se, kde začal odpor proti tzv. migrantům – a najednou vám vyvstane rozdělení Německa na východní a západní opět v ostrém rozlišení. Východní Němci poznali návrat „soudruhů“ neporovnatelně dříve než jejich západní spoluobčané, kteří museli sáhnout do historické paměti hlouběji, aby poznali, co se děje...
Proto pojmenujme věci pravými jmény:
pod záštitou ideologie islámu, který je proti lidským právům, proti evropskékultuře a proti tisíciletému vývoji, kterým si Evropa bolestně prošla, aby se dobrala ke svým vlastním hodnotám, k nám proudí ještě jedna ideologie – komunismus bez lidské tváře, komunismus s tváří islámu.
Pamatujete si na tem vtip ze 68, ten transparent, se kterými se „vítaly“ ruské tanky? „Lenin vstavaj, Brežněv pošetilsja“ (Lenine vstaň – Brežněv se zbláznil)
A co se stalo?
LENIN VSTAL...

Žádné komentáře:

Okomentovat