čtvrtek 30. července 2015

MAFIA III: Kdy a kde se bude odehrávat?

První fotka prozradí víc, než byste čekali!



Vlna nadšení se včera přelila internetem po oznámení třetího dílu herní pecky s českým rodokmenem Mafia. Zatím toho o ní však moc nevíme, i když...

Spoustu věcí o nové Mafii totiž vyčetli fanoušci z první poutací fotky, kterou jistě lidé ze společnosti 2K pečlivě vybírali, aby nedočkavým hráčům pár věcí naznačili. Už podle zběžného pohledu jde podle tvaru aut určit, že se podíváme někdy na začátek sedmdesátých let, což potvrdili i oči automobilových znalců v diskuzích i článcích zahraničních herních serverů. Kára úplně napravo by měla být '64 Pontiac Catalina nebo '65 – '67 Mercury Comet. Druhé auto zprava vypadá typově na výrobní řady let 69 až 71.

Cameron varuje uprchlíky: Británie není bezpečné útočiště. video




Už dříve se spekulovalo, že se v třetí Mafii podíváme na jih USA - konkrétně do Louisiany, zejména pak nádherného New Orleans, které obklopují rozsáhlé močály v deltě Mississippi, a kde je třeba i malá zapadlá osada s názvem (bingo!) Bohemia. A první fotka to jen potvrzuje. Při bližším pohledu si všimnete, že ke skupince gangsterů se vodou blíží hladoví aligátoři. 
Hra by se ale taky mohla odehrávat v Miami, kolem něhož jsou taky mokřady, a které se na konci 60. let stalo na dlouhou dobu hlavní vstupní branou kokainu a marihuany na území USA. Souviselo to se zvýšenou lodní dopravou vyvolanou válkou ve Vietnamu. Právě na jejím pozadí by se mohl příběh odvíjet, podobně jako Mafia II začínala událostmi konce 2. světové války. 

prsa, prsa, prsa - PREZENTUJEME NĚCO HYPNOTICKÉHO A TŘESOUCÍHO SE (A KŘE...




O hlavních postavách příběhu se dá z fotky jen spekulovat. Jedna ze siluet je určitě žena. Zda budeme žít s jednou postavou, nebo se po vzoru GTA V budeme přepínat mezi více hrdiny, to snad prozradí první trailer, který vychází příští středu.
Připomeňme, že Mafii vyvíjí nové kalifornské studio Hangar 13, v němž působí í čeští vývojáři, co se podíleli na prvních dvou Mafiích.

Žádné komentáře:

Okomentovat