neděle 18. prosince 2016

Barack Obama muslimský agent?

Křesťan se klaní před vůdcem muslimského světa, králem Saudské Arábie. Láme se v pase. Saudské Arábie, která se podílela na útocích 11. září a která dnes financuje ISIS.

autor : Tomáš Zempliner


Křesťan zpaměti cituje verše muslimských modliteb v arabštině. Křesťan v rozhovoru pro New York Times označuje muslimské volání k modlitbě za "jeden z nejkrásnějších zvuků světa". Křesťan je synem muslima jménem Hussein. Křesťan se jmenuje Barack Hussein Obama.
Křesťan Hussein rád opakuje, že Spojené státy již nejsou křesťanským národem. Vánoce odmítá slavit dle křesťanských tradic. Raději je slaví v duchu inkluzních tradic. Křesťanské symboly křesťana Husseina ruší nejen v soukromí, ale i v práci. Každé ráno na něj v Oválné pracovně čeká zpráva tajných služeb. Na její kožené vazbě je citát z Bible. Křesťan Hussein jej nechá odstranit. Stále však nemá klid. Když má křesťan Hussein pronést proslov na univerzitě v Georgetownu a zjistí, že za ním stojí křesťanský kříž, nechá ho zakrýt černou látkou.
Křesťan Hussein prolamuje izolaci Íránu a umožňuje jeho vzestup. Dává zelenou Íránskému jadernému programu a na vrch přihazuje 1.7 miliardy dolarů. Izrael, jediná demokratické země na Blízkém východě a terč Íránských plánů na vymazání z mapy, jen marně protestuje. Křesťan Hussein v Egyptě podporuje Muslimské bratrstvo a zametá tak cestu vzestupu islámského radikalismu.
Křesťan Hussein schvaluje stavbu mešity na místě padlých věží Světového obchodního centra. To se sice nezdaří, snad proto se křesťan Hussein rozhodne muslimům zavděčit jinak a pošle 770 milionů dolarů na obnovu mešit na Blízkém východě.
Hussein se vyhýbá sousloví "islámský terorismus". Když na státní návštěvě v Bílém domě tuto frázi použije Francois Hollande, dá Hussein pokyn k vystřižení slova "islámský". V oficiálním překladu Hollandovy řeči tak o islámu nebude ani zmínka. Po masakru v gay klubu v Orlandu, kde Omar Mateen s vazbami na ISIS postřílí téměř padesát lidí, Hussein konstatuje "my jsme vinni, nikoli islámský terorismus".
Nevím, jestli si Hussein v soukromých komnatách Bílého domu rozbaluje kobereček a modlí se k Mekce. Nevím, zda je jeho snem, aby Alláha vzývali všichni lidé světa. Je zřejmé, že lásku k symbolům islámu Hussein nepředstírá. Je bez pochyby, že muslimské kořeny Husseina se projevují více, než jeho kořeny křesťanské. Podpora, kterou Hussein poskytuje muslimům i islámu jako takovému, je u vůdce Západu bezprecedentní a v tomto smyslu Barack Obama muslimským agentem je.
Autor: Tomáš Zempliner| neděle 6.11.2016 19:21


Žádné komentáře:

Okomentovat