úterý 10. května 2016

VIDEO Ani jednoho uprchlíka

Vládce Polska se postavil Evropě


Polsko nepřijme jediného uprchlíka, „protože neexistuje žádný mechanismus, který by zajistil bezpečnost země“, prohlásil v souvislosti s posledními teroristickými útoky nejmocnější polský politik Jaroslaw Kaczyński.

video : Německo. Nepokoje v uprchlickém táboře. titulky.cz

Evropská unie přišla nedávno s návrhem na to, že každý její členský stát bude muset přijmout určitý počet uprchlíků nebo zaplatit 250 000 eur za každého, kterého odmítnou. Peníze, které by toto opatření přineslo, by poté dostaly země jako Řecko, Německo nebo Itálie, které mají naopak uprchlíků nadbytek.
Konkrétně pro Polsko by to znamenalo nutnost přijetí celkem 6500 uprchlíků nebo zaplatit 1,6 miliard eur jako „odškodné“. „Takové rozhodnutí by znamenalo konec nezávislosti členských států EU – samozřejmě hlavně těch slabších. V žádném případě s tím nesouhlasíme, protože jsme a vždy budeme sami u kormidla naší politiky,“ prohlásil Kaczyński.

video : Anti-racist is a code word for anti-white cz. titulky.cz
Jaroslaw Kaczyński je lídrem polské vládnoucí strany Právo a spravedlnost. Jeho strana je primárně nacionalistickou a postoj jejích členů k většině zásadních témat je pravicový. Jsou to právě oni, kteří se v Polsku staví zcela jasně proti plánům Evropské unie na přerozdělování uprchlíků.
Vždyť už v roce 2015 Kaczyński prohlásil, že uprchlíci s sebou do Evropy přinášejí „všemožné bakterie“, a to včetně cholery a úplavice. Samotné zvolení aktuální vládnoucí polské strany proběhlo s příslibem protiuprchlické a euroskeptické politické linie.
další důležitá videa najdete ZDE

Psali jsme : 

Reakce na dnešní ranní útok na nádraží nedaleko Mnichova. Jiří Ovčáček




1 komentář:

  1. Překontrolovat eToro, největší sociální investiční síť na světě, kde miliony klientů vydělávají kopírováním obchodních rozhodnutí našich nejlepších obchodníků.

    Obchodujte kdekoliv - Čas jsou peníze. Obchodujte na počítači, mobilu a tabletu

    227,651,647 - Otevřené obchody na eToro

    OdpovědětVymazat