středa 8. července 2015

Stát prodává luxusní auta drogového „bosse“, ceny jsou minimální

Ferrari, Hummer a tři Mercedesy – to všechno vlastnil jeden drogový král z Chomutovska, který už je v rukou policie. Na svůj drahý vozový park si vydělal nelegálně, doma mu tak zůstala maximálně prázdná garáž. Luxusní auta budou mít tedy brzo nového majitele – a nemusí to být jen boháč, kupní ceny jsou totiž minimální.





 Původní majitel aut o majetek přišel kvůli drogám. Je obviněný z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a taky s jedy. O prodeji jeho vozového parku rozhodlo státní zastupitelství v Ústí nad Labem. Vzhledem k tomu, že si na luxusní vozítka vydělal nelegálně, přišel o ně.
Podle značek aut, která se prodávají, dealer určitě nebyl jen malá ryba. Cena vozů je stanovená minimální kupní cenou. Jeden z Mercedesů tak začíná na necelých 250 tisících. 
K mání tak bude FERRARI 575 F133 EBE typu kupé, MERCEDES BENZ S600 220 typu sedan, MERCEDES BENZ CL 500 216 kupé a dva vozy HUMMER H2. Všechna auta dohromady vyjdou na 4.210.350 korun.
K prodeji půjdou přes výběrové řízení. Zájemci do něj můžou přihlásit do 20. 7. 2015. Podrobnější informace k prodeji najdete na stránkách ÚZSVM v sekci prodej movitého majetku.




Žádné komentáře:

Okomentovat