čtvrtek 28. dubna 2016

Země EU vyhrožují kritikům prašivého psa Erdogana. Konec svobody slova

Tak na just: Vocas, srab a delikvent je Erdogan, turecký prezident



BERLÍN – AMSTERDAM | Německé ministerstvo zahraničí varuje německých občany před kritickým vyjadřováním se vůči Turecku na veřejnosti. Nizozemí varuje před kritikou Erdogana na internetu: Mohlo by to přinést zákazníků tureckých cestovních kanceláří do potíží. V jaké době to žijeme. Vždy byli prašiví turečtí psi z Evropy hnáni jako dobytek do jejich děr. Nyní se máme bát? Co na to Jan Sobieski?


Německé ministerstvo zahraničí varuje občany Německa, kteří se rozhodli vycestovat do Turecka za dovolenou, aby na veřejnosti nevyjadřovali kritiku vůči tamní politice. Bod „trestněprávní ustanovení“ v cestovních a bezpečnostních informacích pro Turecko říká: „Důrazně se nedoporučuje vyjadřovat na veřejnosti politická prohlášení proti tureckému státu a vyjadřovat sympatie vůči ‚teroristickým organizacím.'“ Teroristy jsou mínění Kurdové na kterých režim zmrda Erdogana páchá genocidu.


Nizozemský ministr zahraničí Bert Koenders varoval své krajany, aby byli opatrní. Nejsou žádné záruky pro Holanďany, kteří na sociálních sítích vyjadřovali kritiku vůči tureckému vedení a následně cestovali do Turecka, řekl Koenders podle agentury AFP při parlamentní debatě v úterý.


Takové zemi chtějí zrušit víza?

Vedení EU ovšem pro takovou zemi jako je Turecko, kde neplatí svoboda slova, jsou porušována lidská práva, civilisté jsou vražděni jen díky svému etickému původu, plánuje deviantní vedení Evropské unie zrušení vízové povinnosti.


Evropská komise, jako turecké vedení, jsou zralí na pověšení na prví lampu či strom. Turecký zmrd Erdogan není nic jiného než válečný zločinec, který páchá válečné zločiny proti lidskosti, nechutný diktátor a tyran, který nezaslouží snad ani popravu oběšením. Takového by měli roztrhat psi a sežrat prasata.

Básnička o Zmrdovi Erdoganovi

Jan Böhmermann

Vocas, srab a delikvent
je Erdogan, turecký prezident.
Po kebabu tolik smrdí,
že i prase lépe prdí.
Je to muž, co bije dívky,
jen gumovou masku nasadit.
Nejraději sám kozy mrdá,
menšinám však volnost nedá.
Kurdy vraždí, křesťany bije,
přitom dětské porno na videu sleduje.
Večer ale nejde spát,
od sta ovcí nechá si ho felovat.
Jo, Erdogan je kol a kolem
prezident s malým pérem.
Turci to všichni vědí,
že ho, vola, kole svědí.
Od Ankary po Istanbul každý ví,
že je buzna, perverzní, zoofil –
Recep Fritzl Priklopil.
Hlava úrázdná, koule scvrklé,
hvězda hromadných šukacích párty,
dokud ho nepálí čurák uvnitř.
To je Recep Erdogan,
prezident Turecka.


Psali jsme : 

Zvykejte si! Brzy i u nás? Vetřleci v Rakousku brutálně znásilňují ženy









zdroj : http://www.vlasteneckenoviny.cz/

LAJKUJ SDÍLEJ KOMENTUJ 

Žádné komentáře:

Okomentovat