sobota 30. dubna 2016

Když se blížil 1. Máj, policistův zval k výslechu hlas. Zatýkání, razie, zásahovka, represe

Nejen za minulého režimu se preventivně zatýkalo. Rádio na drsnou noc!



Když se blížil 1. Máj, policistův zval k výslechu hlas. Zatýkání, razie, zásahovka, represe. Nejen za minulého režimu se preventivně zatýkalo. Rádio na drsnou noc!


Dnešní pořad s našim šéfredaktorem na Svobodném rádiu bude na téma aktuálních událostí, i když ústředním tématem bude asi bezprecedentní zásah proti Národní demokracii a jejímu předsedovi. Tato strana chystá na Svátek práce velkou demonstraci, a proto se policie rozhodla včera preventivně předsedu této strany zatknout a provést razii u něho doma, i na sekretariátu strany. Když docházejí argumenty, přicházejí na řadu pendreky. Demokratura je kobyla, která leží na zemi, ale o to více kolem sebe kope. Režim ztrácí kontrolu nad vývojem událostí v ulicích, protože žádná vláda se nikdy nedokáže udržet u moci, pokud jde proti lidu. Akceptace diktátu Bruselu a Washingtonu, lokajské postavení tzv. servilů s ohnutými zády, kteří čekají na pochvalu a podrbání za ušima.

video . Jiří Dienstbier. pomatenec, americký zaprodanec. NEVOLITELNÝ!!

V Brně se chystá po Teplicích druhé islámské ghetto, hromadně se tam nakupují nemovitost přes podivné prostředníky. Muslimské dívky si odmítají sundavat šátky, dokonce i při focení na občanské průkazy a cestovní pasy. Argumentují svými zvyky a tradicemi. Když by stejně argumentovala blondýna z Evropy na ulici v Rijádu, náboženská policie by jí nejprve přikázala si zahalit vlasy šátkem, a pokud by to neudělala, zatkli by jí a zbičovali. Co na to říct? S šátky muslimek v ČR dolů! Hned teď! V mešitě a doma ať si nosí na hlavě třeba pytel, ale na úřadech a ve školách se budou oblékat tak, jako všichni ostatní. Ústupky minoritám známe. Sudety jsou toho jasným mementem. Jaký je rozdíl mezi muslimským šátkem a páskou s hákovým křížem na paži mladíka z Hitlerjugend? Už žádné ústupky minoritám. Kdo je majitelem státu? Garnitura, nebo občané? Proč se hlas lidu natolik rozchází s činy garnitury?

video : Ing. Mgr. Marian Kotleba v Bratilavě. DOBŘE POSLOUCHEJTE!!

Na tyto témata a mnohá další se dnes můžete těšit na Svobodném rádiu v obvyklém čase od 19:00 hodin. Pořadem bude provázet Vladimír Kapal.
Záložní streamy pro případ vysoké poslechovosti a/nebo „neočekávaných“ komplikací na vysílací trase:

Žádné komentáře:

Okomentovat