neděle 24. dubna 2016

VÍDEŇ: TŘI IMIGRANTI DNES V NOCI ZNÁSILNILI STUDENTKU NA TOALETĚ NA NÁDRAŽÍ PRATERSTERN

Ani Rakousku se nevyhýbá multikulturní obohacení. Pro obyvatele jižních oblastí ČR doslova za humny můžeme sledovat hrůzné příběhy jako z béčkových hororů, jejichž oběťmi jsou ženy z domácí rakouské populace.


Je zřejmě jen otázkou času, kdy nám však vrchnost z brusele nařídí k povinným kvótám na přijímání obohacovačů též jednotné sociální dávky „západoevropského“ typu, aby ti nebozí a strádající „váleční uprchlíci“ se cítili dobře sociálně zaopatřeni i v naší domovině, neutíkali od nás dále na Západ a podobné události budeme moci vyšetřovat i v naší vlasti.
Jednadvacetiletá studentka byla brutálně znásilněna v noci na pátek na vídeňském nádraží Praterstern. Mladá žena byla na cestě domů, když si musela odskočit na toaletu. Bohužel pro ni, neměly asi dveře WC funkční zámek, nebo se zapomněla zamknout. V této chvíli na ni zaútočilo trio afghánských žadatelů o azyl ve věku mezi 16 a 17 let.
Zatímco jeden ji držel, další dva přešli do sexuálního útoku, uvedl policejní mluvčí Roman Hahslinger. Podle zjištění policie byla mladá žena byla spolu s přítelkyní ve městě na výletě. Krátce před jednou hodinou v noci se vydaly cestu domů. Zatímco přítelkyně u stanice Praterstern navštívila bankomat, později napadená studentka šla sama dále. Byla však již od návštěvy veřejných lázní zřejmě sledována trojicí mladých Afghánců. 
Jejich důvod je nyní jasný. Nedokonale zavřené dveře toalety jim ještě nahrály do karet, po jejich snadném otevření jeden z mužů popadl studentku a držel ji, zatímco ostatní dva postupně ženu znásilnili. Celý akt proběhl velmi brutálně, muži tlačili dívku horní částí těla k zemi, udeřili její hlavou několikrát do záchodové mísy. Po spáchání děsivého skutku Afghánci utekli.
„Její přítelkyně ji krátce poté našla zuboženou na WC v patře“, popsal policejní důstojník Hashlinger. Okamžitě vyběhla ven a volala o pomoc, několik kolemjdoucích si uprchlíků všimlo a pomohlo tak policii útočníky hledat. Ta nasadila velký kontingent personálu i policejních psů. Díky tomu byl jeden z pachatelůzakrátko zadržen ve Venedigeru v blízkosti stanice metra. Za nějaký čas pak klapla pouta i na rukou dalších dvou teenagerů.
Znásilněná dívka byla převezena do nemocnice. Musela být ošetřena kvůli brutalitě zranění a silným bolestem. 
Bohužel, takovýchto a podobných děsivých příběhů, vycházejících z programu „otevřené náruče mutti Merkel“ se děje těměř každý den jen nedaleko nás hodně, o drtivé většině se nedozvíme. V rámci politické korektnosti a díky stále většímu tlaku cenzorů na svobodu slova ani v podstatě nemůžeme. My přece musíme jen „chápat“ a vítat novou evropskou, multikulturně obohacenou realitu.
Zdroj a námět: OE24

4 komentáře:

  1. Tak tedy vítejme v realitě! Ani nevěřím, že je potrestají!!! Jsou přece nezletilí a mají "jinou" mentalitu! NENÁVIDÍM EU- HLAVNĚ JEJÍ POLITIKY, KTEŘÍ ZVEDALI PAZOURY, KDYŽ SE ROZHODOVALO!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Když už chcete psát a publikovat pro lidi, měli byste si najmou správné kolegy na provedení korektury textu. Těch překlepů a chyb! Taky by bylo fajn, kdybyste občas lidi potěšili dobrou zprávou, narození miminka, hezká svatba apod. Těch špatných věcí se v životě každého z nás děje spousta, proto nás raději zásobujte lepšími zprávami... Tohohle hnusu nám pouštějí ve zprávách v televizi dostatečně.

    OdpovědětVymazat