čtvrtek 28. dubna 2016

Tupé havloidní hovado – Stropnický by se měl zastřelit!

Politický proces? Absurdní fraška? Ruský student Ševcov obětí policejního dobytka



PRAHA | Vážení čtenáři, posaďte se pořádně, abyste náhodou nespadli po následujících řádcích ze židle. Místo procesu s „ruským teroristou“ Igorem Ševcovem, se před pražským soudem odehrává trapná fraška, kterou mají mít na svědomí tupí fízlové a jeden imbecilní ministr, který si na ministra spíše jen hraje a svou roli nezvládá. Rusofobní štvanice skončí stbáckou fraškou. Havloidní svoloč je opravdu dementní.

Stání zástupkyně totiž sama navrhla Igora Ševcova zprostit obžaloby, že by měl spáchat žhářský útok na dům Martina Stropnického.

Nyní se ukazuje, že vše byla smyšlená propaganda a ožralý ministr měl patrně jen halucinace, jelikož jako každý správný havloid je to jen macerát a jeho mozek je již za života naložen v lihu. Případně se jednalo o propagandu, útok pod falešnou vlajkou, ale třeba i o šíření rusofobní nenávistí – Hate Full.


„Státní zástupkyně navrhla dnes soudu, aby zprostil ruského studenta Igora Ševcova obžaloby z útoku zápalnými lahvemi na dům ministra obrany Martina Stropnického (ANO). Studenta viní ještě z dalšího činu, podle ní hlídal u ruzyňské věznice, když tam jiný muž sprejoval na zeď anarchistické nápisy. Na tomto bodu obžaloby státní zástupkyně trvá,“ informují ParlamentniListy.cz. Ševcov se hájí, že nikoho nehlídal, ale celou věc jen dokumentoval na videokameru, což není trestné.

Obžaloba ale navíc ještě zněla, že student měl vhodit do zahrady rodinného domu, který patří Stropnického manželce, pivní lahve naplněné hořlavou směsí. To se u soudu neprokázalo. Takže je jasné, že média to musela také vědět a hrála podle not tajných služeb, jak nám vymýt mozky.


Ševcov: Trestní spis je kombinací kapitol ze Švejka a 

estébáckých protokolů

Dvacetiletý ruský student pražské Karlovy univerzity Igor Ševcov ve své včerejší výpovědi u soudu popřel, že by loni házel zápalné lahve na dům českého ministra vnitra Martina Stropnického. S tím souhlasila i státní zástupkyně a navrhla jej v tomto budu zprostit obžaloby.

„Policie využila, že jsem byl v určitém okamžiku zmatený a nevěděl jsem, jaké mám práva,“ obvinil Ševcov policii ze zločineckých metod, které měla v jeho případě použity, což u hovad v uniformě, s mixem různých duševních chorob a mindráků, není nic nemožného. Policejní dobytek ruský student takto obvinil přímo ve výpovědi před pražským Městským soudem.


„Ptali se mě, na jaké demonstrace chodím a jaké jsou mé názory,“ stěžoval se Ševcov. Otázky opravdu zněly, jako by byl na výslechu u StB a ne Policie. Navíc měli policejní sviňáci šílet, když zjistili že má na krku vytetováno „A. C. A. B.“ To je zkratka anglického: „Všichni policajti jsou bastardi.“

Stropnické pako u soudu také excelovalo. Ustřelí si svou 

tupou havloidní hlavu?

Ministr v lihu a herec v roli ministra Stropnický vypovídal před soudem jako svědek. Útok označil za mimořádně zbabělý čin.Co také chtít po něm jako po společenském odpadu?


„Nevnímám to jako útok na mou osobu, na Martina Stropnického, ale na ministra obrany. Jsem známý svými proaliančnými názory, to považuji za motiv,“ uvedlo cosi tak tupého, že to snad ani nemůže vyvolat smích, ač to zní jako vtip napsaný Jaroslavem Haškem.

„Dotklo se to do velké míry mé rodiny, především to poškodilo mou desetiletou dceru,“ zdůraznil šašek v roli ministra obrany, kterému někdo patrně píše scénáře, jinak by se snad jako takový blb ani nemohl na povrchu zemském vyskytnou. „Později se bála spát v pokoji, ke které oknům dopadla jedna z lahví,“ mluvil o své dceři havloid.


Stropnický ovšem ve svém tvrzení se zločineckou organizací – policie, která vytváří dnes různé útoky pod falešnou vlajkou: Thunovská ulice, Zapálení Kliniky, Sprejování po Praze v rámci Hate free, zůstal absolutně sám, jako pověstný kůl v plotě. Proto by se měl ohlídnout po nějakém nástroji, kterým by si mohl sám a dobrovolně ustřelit svou tupou proalianční hlavu, jak sám říká havloidní šašek Stropnický.

Psali jsme : 

VIDEO Jen šíříme chaos, lidé kvůli nám trpí! Donald Trump rozsekal světovou politiku USA a už je veselo








zdroj : http://www.vlasteneckenoviny.cz/


1 komentář: