úterý 24. května 2016

18 + Video. Bývalý zápasník MMA se choval jako zvíře: Prošpikovaný kulkama ještě stihl ubodat na smrt policajta!

Bývalý MMA zápasník alžírskeho pôvodu s francúzskym pasom Amokrane "Kian" Sabet bol za dramatických okolností zastrelený políciou v okrese Badung na indonézskom ostrove Bali.



49-ročný Sabet, narodený v Alžírsku, sa mal dostaviť na výsluch ohľadom niekoľkých prípadov jeho násilného správania. Keď si pre neho policajti prišli, vytiahol nôž, bez ktorého takmer nikdy nevýchadzal von a odmietol sa vzdať. Policajti vypálili do vzduchu niekoľko varovných výstrelov, čo zápasníka vyprovokovalo k bezhlavému útoku na príslušníkov zákona. Prešpikovaný projektilmi ešte stihol dobodať jedného zo zasahujúcich policajtov, ktorý v nemocnici na následky svojich zranení zomrel. Ihneď potom bol Sabet zastrelený.

Upozorňujeme, že nasledujúce zábery nie sú vhodné pre maloletých a slabšie povahy!


Sabet žil na Bali v prenajatej vile od roku 2013 a za dobu jeho pobytu bol naňho podaný nespočet trestných oznámení. S obľubou sa vyhrážal susedom smrťou, neplatil v reštauráciách, miesto tréningu zvykol mlátiť členov tradičnej domobrany zvanej Pecalang, ktorá v obciach udržiava bezpečnosť. Podľa neskorších svedectiev obyvateľov mesta Sabet často zastavoval na ulici páry a pýtal sa mužov, či si môže aspoň na okamih "požičať ich krásne priateľky". Každé trestné oznámenie, ktoré Sabetovi kompetentný úradník doručil, zápasník roztrhal ešte pred jeho očami. Polícia sa odhodlala na zásah až po tom, čo nebezpečnému Francúzovi vypršali turistické víza a príslušné orgány rozhodli o jeho deportácii.




Žádné komentáře:

Okomentovat